Af - 17/08-15 08:30; Opdateret: 17/08-15 08:52

TV: Tåkrummende pinlig tv-vært fejler for åben skærmTV: Tåkrummende pinlig tv-vært fejler for åben skærm

Av av av...

En canadisk tv-vært så sit snit til at fyre en af verdens ældste planet-jokes af for åben skærm. Den falder fuldstændig igennem, og fejler astronomisk - og det har resulteret i nogle særdeles pinlige sekunder fra nyhedsudsendelse på tv-stationen CKPG.

Pinlige sekunder, der nu har fået sit eget liv på nettet, hvor det ikke kun er canadiere, der nu kan krumme tæer over den lidt vel friske brug af far-humor.

I klippet ovenfor kan du se det pinlige øjeblik, da man praktisk talt kan se sportsværtens humoristiske indslag få tæerne til krumme på kollegerne under skrivebordet.

De tre værter sidder og diskuterer nyheden om, at det er lykkes for astronauter fra Nasa at dyrke salat i rummet. En præstation, der kan være afgørende for den videre udforskning af verdensrummet.

Joken er en gammelkendt klassiker i rumkredse og sportsværten, Rich Abney, er ikke sen til at lufte den igen.

- I’ve gotta say it seems like a better idea than eating food grown on Uranus

En lille engelsk sproglig finurlighed, der spiller på, at planeten Uranus' navn minder meget om ordene 'Your' og 'Anus.' Altså groet på dit anus. Joken er altså, at det lyder mere appetitligt at dyrke salat på den internationale rumstation frem for at anlægge køkkenhaven i underbukserne.

Ja, det er ikke en god joke, men han får heller ikke meget hjælp af sine kolleger, der lader ham lide i stilhed for rullende kameraer.

Til sidst prøver Rich at redde den, men det trækker til sidst et klassisk tv-trick op ad hatten, og lader som om, at ingenting var hændt, mens han glider over i at læse sportsnyhederne.

LÆS OGSÅ: Stangstiv elev skriver pinlig e-mail til sin lærer: Får overraskende svar

LÆS OGSÅ: Her er sandheden bag pinlig Microsoft-reklame

LÆS OGSÅ: Pinlig afbrydelse: Alle griner af 78-årig senators ringetone

LÆS OGSÅ: Politiet lavede pinlig Twitter-bommert

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx