Af - 02/02-16 18:59

Hun har prøvet hver dag i tre år: 20-årig kan ikke få orgasmeHun har prøvet hver dag i tre år: 20-årig kan ikke få orgasme

Den studerende Megan Ward har en sjælden lidelse, der gør at hun ikke kan nå et klimaks.

Bildstrecke im Grossformat »

Den 20-årige studerende har skrevet ikke mindre end to artikler om sin manglende evne til at få orgasme.

En 20-årig studerende fra Birmingham i Storbritannien har forsøgt at nå en orgasme hver eneste dag i tre år, men forgæves.

Det skriver Daily Mail.

Megan Ward har ti dildoer, så det er ikke fordi, at hun ikke forsøger.

- Selv om jeg elsker dem på samme måde, som de fleste mennesker elsker deres kæledyr - og indrømmet 'Tryllestaven' har ændret mit liv - men de skaber stadig ikke det Store O for mig, siger hun ifølge Daily Mail.

Det siger farven på dine kønslæber om dit sexliv
Det siger farven på dine kønslæber om dit sexliv

Den 20-årige studerende, der studerer politik på University of Birmingham, har været i talløse terapitimer. Desuden har hun prøvet selv og med sin kæreste. Ligemeget hjælper det, orgasmen går hende simpelthen forbi.

Det skyldes en lidelse, der kaldes for anorgasme. En tilstand, der er på linje med, når en mand får rejsningsproblemer, lyder det fra den britiske sexolog, Annabelle Knight.

- Jeg ser flere og flere kvinder i de tidlige 20'ere, der klager over anorgasme, siger hun ifølge Daily Mail.

For et år siden skrev Megan en artikel i studenteravisen Tab, hvor hun beskrev sine problemer med at få en orgasme.

Søvn-orgasmer er helt almindelige: Sådan får du nemmere én selv
Søvn-orgasmer er helt almindelige: Sådan får du nemmere én selv

Sidenhen har hun fået en malstrøm af henvendelser. Dels fra ungersvende, der tilbyder en hjælpende hånd, og så har hun fået en del opbakkende kommentarer.

Desuden har hun fået en lang række råd, som for eksempel at give det mere tid.

- Jeg har onaneret i fem år og dyrket sex i tre, det er ikke det, der er galt, skriver hun i sin opfølgende artikel, der er kommet til et år efter den første blev lagt online.

Forskere afslører: Derfor faker hun orgasmen
Forskere afslører: Derfor faker hun orgasmen

Nu skriver hun dog, at hun har affundet sig med, at hun ikke kommer til at skælve af vellyst. Hverken for egen, eller en andens hånd.

Til gengæld er hun glad for den store opbakning, der kommer både fra fremmede og de mere nære relationer. Langt overvejende var den store respons dog positive. Mange af de jublende kommentarer kom fra folk, som den 20-årige studerende blot havde mødt en enkelt gang.

- Nogle af mine bedste venner delte artiklen og skrev offentligt, at de var stolte af mig. Der var en del fremmede, der opsporede mig på Facebook - nogle på en lidt skræmmende måde - men andre ville blot sige tak for mit skriv, siger Megan Ward til Daily Mail.

Tabu hos kvinderne - mænd tænder på det
Tabu hos kvinderne - mænd tænder på det

Nu vil Megan gerne sætte fokus på, at mange kvinder har problemer med at få orgasme. Hun er dog træt af, at være kendt som 'orgasmepigen.'

- Jeg var så stolt af min artikel, men jeg vil ikke være kendt som Orgasme-pigen. Jeg har sagt nej til to aftaler med magasiner, da det ikke skal være det eneste, jeg er kendt for. Og alligevel, så er det alt, hvad folk ser mig som, skriver hun i sin nye artikel, der hedder ' Jeg hedder Megan, og jeg kan STADIG ikke få orgasme.'

Læs svarene: Kvinder giver kvinder opskriften på orgasme
Læs svarene: Kvinder giver kvinder opskriften på orgasme

Ifølge lærebogen 'Abnormal Psychology' er godt 4,7 procent af alle kvinder ramt af den samme lidelse som Megan. Sexologen Annabelle Knight fortæller, at det både kan være fysisk, men i høj grad også psykisk.

- Det kan være noget anatomisk, for eksempel, hvis kvinden har en lille klitoris eller et mindre antal nerver under bæltestedet, men normalt er det noget mentalt - ligesom når mænd har rejsningsproblemer, siger hun ifølge Daily Mail.

Ifølge sexologen kan ens spisevaner betyde en del, men ofte skyldes det simpelthen stress.

LÆS OGSÅ: TV: Derfor skal du onanere

LÆS OGSÅ: Ny opfindelse: Kondom til kvinder med fræk funktion

LÆS OGSÅ: Dracula-metoden lover dig dit livs bedste orgasme

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx