Af - 13/01-15 19:26

Desperat kvinde søger date til besøg på NomaDesperat kvinde søger date til besøg på Noma

Det er ikke hver dag, man bliver inviteret på Noma af en fremmed. Men nu er chancen her.

storybild

Stephanie Robesky til højre inviterer på date på Noma - i Tokyo. (Billede: nerdgirl.com)

”Desperately Seeking Noma Tokyo Dinner Date”. Sådan starter Stephanie Robeskys dating-annonce, hvor hun leder efter en date til hendes 39-årige fødselsdag, der skal fejres på Noma i Tokyo i slutningen af januar.

Fra den 9. januar til den 14. februar åbner Noma en pop-up-restaurant i Tokyo, hvor der er plads til 44 mennesker. Det siger sig selv, at det er svært at få et bord. Intet mindre end 60.000 forsøgte, og Stephanie Robesky var så heldig at få reserveret et bord til to – på hendes fødselsdag. Nu mangler hun bare en date.

Og her har Stephanie Robesky valgt at tænke ud af boksen, og søger åbent på hendes blog. Dog har hun nogle krav til vedkommende.

Det skal være en mand. Han skal være single – sådan rigtig single. Han skal være mellem 28-46 år, kunne bruge en kniv og gaffel ordentligt, have gode samtaleevner, være pæn at se på og bo i San Fransisco-området. Og så skal han i øvrigt selv betale for billet og hotel i Tokyo.

Det synes måske som mange krav, men til gengæld får den heldige mand en betalt middag med vin på verdens bedste restaurant, Noma, i Tokyo.

Men det er ikke bare ren small talk. For Stephanie Robesky håber at få en mulig kæreste ud af den anderledes dating-annonce. Derfor vil hun også gerne have, at han bor i San Fransisco-området, hvor hun selv bor.

Om sig selv siger hun, at hun blandt andet godt kan lide at læse, se film og dårligt tv, spille ukulele, gå i teateret, spille brætspil og spise og lave god mad. Derfor er man også udelukket, hvis man på forhånd ikke kender til Noma.

Stephanie Robesky udvælger tre finalister den 14. januar og vil møde de tre mænd den 16., for derefter at ”invitere” den heldige med til Tokyo i slutningen af januar.

LÆS OGSÅ: Verdenskendt ølkonge åbner dansk restaurant

LÆS OGSÅ: Sådan ser de første fem minutter af en Tinder-date ud

LÆS OGSÅ: Mobbeoffer blev inviteret på date af sin plageånd: Nu går hendes svar verden rundt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx