Af - 10/09-13 10:58

Forsvunden helt viste sig at være pædofil på flugtForsvunden helt viste sig at være pædofil på flugt

Den 58-årige uruguayaner, som på mirakuløs vis blev fundet i live i Andesbjergene efter fire måneders søgen, viser sig nu at være en pædofil på flugt fra politiet.

storybild

Den 58-årige uruguayaner, som på mirakuløs vis blev fundet i live i Andesbjergene efter fire måneders søgen, viser sig nu at være en pædofil på flugt fra politiet. (Billede: San Juan provincial)

I mandags blev han hyldet for sin viljestyrke og sit livsmod, efter han i fire måneder havde levet i en forladt hytte i Andesbjergene i 2.840 meters højde mellem Chile og Argentina.

Men der er åbenbart ikke langt fra helt til skurk.

LÆS OGSÅ: Fundet i live efter 4 måneder i sne-helvede

Det viser sig nemlig, at 58-årige Raul Fernando Gomez Circunegui fra Uruguay slet ikke - som først antaget - var uskyldigt faret vild i en voldsom snestorm, efter hans motorcykel gik i stykker på vej igennem bjergpasset Paso del Los Patos. I stedet var Raul Fernando flygtet fra det chilenske politi med en pædofil-tiltale hængende over sig.

Ifølge politiet var Raul Fernando eftersøgt for at have misbrugt en otte-årig dreng tilbage i maj måned, inden han flygtede fra politiet.

Vanvittig historie

Historien om 58-årige Raul er siden mandag gået verden rundt, og hvad enten han er flygtning eller ej, er hans overlevelseshistorie stadig spektakulær.

LÆS OGSÅ: Sporløst forsvundet kvinde dukker op efter 50 år

Da Raul blev fanget i snestormen i Paso del Los Patos-passet og måtte søge i ly i en forladt hytte, havde den 58-årige mand ingenting med sig.

I løbet af de fire måneder overlevede Raul udelukkende af sukker, rosiner, rotter, og rester han fandt i den forladte hytte.

Under sit ophold i hytten tabte han sig over 20 kilo, og da argentinske snemålere fandt den medtagede Raul var han stærkt dehydreret.

Den pædofil-tiltalte uruguayaner ligger nu på hospitalet, hvor han efter omstændighederne har det godt.

En læge sagde i mandags til den uruguayanske avis El Pais:

- Han er en patient med et højt blodtryk, har røget og har været underernæret. Men han skal nok komme sig, og vi regner med at udskrive ham om et par dage.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby-profil brød sammen på sit...
bt.dk
Midt under royalt bryllup:...
bt.dk
Netop frigivet: Helt nye...
bt.dk
Kendt imam beroliger Støjberg: Sådan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx