Af - 27/01-17 06:58; Opdateret: 27/01-17 13:34

Er det her den sjoveste og groveste salgsannonce nogensinde?Er det her den sjoveste og groveste salgsannonce nogensinde?

En sjov mand fra Rødovre har fået en god idé til en grov salgsannonce, der med garanti fanger din opmærksomhed, og giver dig et smil på læben.

storybild

- Er du Vestegnens nye bølle? Elsker du at sniffe coke i lange baner og gå amok i en mega amfetamin rus?? Så har jeg den perfekte bil til dig!

Sådan starter en noget alternativ salgsannonce på køb-og-salg-siden DBA. Ifølge sælgeren, Yusof, får man ‘øget selvtillid og street cred med denne super seje Audi A3 fra 1997’, som tilmed er ‘udstyret med fartstriber i siden (ridserne)’.

Usædvanlig annonce: Mand sælger sin BMW fordi han skal i fængsel
Usædvanlig annonce: Mand sælger sin BMW fordi han skal i fængsel

Yusof virker til at have en god idé om målgruppen for den kommende køber af hans kære Audi, som han desuden kun forlanger 9,000 kroner for. Den lave pris skyldes blandt andet, at bilens anlæg ikke længere fungerer, ‘så du kan ikke høre Gilli, Sivas eller MellemFingaMuzik’, beklager ejeren.

Sjællandsk mand satte kvinde til salg på Facebook: Hun koster 15.000 kroner
Sjællandsk mand satte kvinde til salg på Facebook: Hun koster 15.000 kroner

Selvom musikken ikke spiller, lover Yusof, at udstyret stadig kan bruges: ‘du kan pille det af og smugle en masse goder, såsom penge, våben, stoffer eller din intetanende kærestes ejendele’, som desuden tilføjer, at der er plads til kæresten i det rummelige bagagerum.

Sjov bornholmsk bil-annonce vækker latter på Facebook
Sjov bornholmsk bil-annonce vækker latter på Facebook

På trods af at ridsede døre, defekte kuglelejer, forhjul, der skal skiftes, samt det ødelagte anlæg, forsikres en fremtidig køber om, at ‘bilen kører som en drøm’, og at de kan ‘gøre en deal sprødere end rusten på højre sidedør’.

Hvis du er den næste ejer af bilen, kan du finde den sjove, men grove annonce her.

LÆS OGSÅ: Mette satte mini-gris til salg: Måtte slukke sin telefon efter 100 opkald

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hun følte sig oppustet i tre år:...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
Verdensstjerner gik fra hinanden...
bt.dk
Advarer mod kokosolie solgt i hele...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx