Af Peter Ølholm Hansson - 27/10-17 11:05

Leon forsvandt for 25 år siden: Pludselig blev han genkendt - meget langt hjemmefra Leon forsvandt for 25 år siden: Pludselig blev han genkendt - meget langt hjemmefra

En mand fra USA er blevet fundet næsten 25 år efter, han blev meldt savnet af sin familie. Men de nærmeste kan ikke komme til at se ham, fordi de ikke har råd til at rejse til Hawaii, hvor manden er fundet.

storybild

Her ses amerikanske Leon. Til venstre ses han i dag. Til højre ses et 25 år gammelt billede. Foto: Valoha Giving Movement Group.

For mere end to årtier siden lå Leon Bowens liv i ruiner. Han var på stoffer, og hans kone havde forladt ham sammen med deres to døtre.

Det fik ham til at vende livet i delstaten Oregon ryggen og forsvinde til Hawaii. Siden har hans familie ikke anet, hvor Leon Bowen har befundet sig. De har ikke engang vidst, om han var i live.

Det skriver kitv.com.

Leon Bowens familie har søgt efter ham i alle årene. De har sågar hyret en privatdetektiv og har gennem årene set mange spor ende blindt.

Men Leon Bowen var væk.

For 10 måneder siden skete der dog pludselig et mirakel. Den forsvundne mands niece, Elizabeth Roberts, havde lagt en efterlysning op med et billede af Leon Bowen på en hawaiiansk Facebook-side, hvor folk kan efterlyse stjålne ting.

Opdateringen blev tilfældigt skimmet af Christina Bush, der er stifter af 'Giving Movement Group', der hjælper hjemløse på Hawaii.

Hun kunne genkende manden på billedet. Det var Leon, som boede under en lokal bro. Ham havde Christina Bush været med til at give mad hver uge. Han havde boet der så længe, at den hawaiiansk-fødte popstjerne Bruno Mars havde givet ham mad, før sangeren blev verdenskendt, skriver kitv.com.

Christina Bush fik fat i familien Bowen og overbragte dem den fantastiske nyhed. Den i dag 47-årige Leon Bowens mor, Margaret Bowen, gik nærmest i chok. Hun havde ikke anet, om hendes søn var i live.

»Mit hjerte stoppede. Det var min lille dreng,« siger hun til kitv.com.

Siden den lykkelige nyhed nåede frem til Leon Bowens familie, er der dog opstået et problem. Familien kan ikke bekoste de dyre flybilletter til Hawaii og har derfor ikke kunnet møde Leon Bowen endnu.

'Giving Movement Group' forsøger at samle penge ind, men det har indtil videre ikke været nok, og indsamlingen til familien er fortsat i gang her 10 måneder efter, Christina Bush genkendte Leon Bowen.

»Jeg vil gøre alt for at kunne gå hen til Leon og sige: 'Jeg er her. Jeg elsker dig,'« siger moderen Margaret Bowen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Palle tvunget til at aflyse: Boksere...
bt.dk
Telia-boss begræder kundeflugt: 'Det...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx