Af - 02/11-16 10:16

Irina havde ikke købt slik til Halloween: Vågnede til regulært mareridtIrina havde ikke købt slik til Halloween: Vågnede til regulært mareridt

- Da jeg prøvede at vaske murene og bilen tidligere i dag, begyndte tårerne pludselig at trille, fortæller Irina Jentoft Rusten om den ubehagelige oplevelse.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er efterhånden tradition for, at man også i Norden skal have slik klar på Halloween til udklædte børn, der efter amerikansk forbillede, 'Trick or treat'er - eller på godt, gammeldags dansk, rasler.

Men det havde Irina Jentoft Rusten fra den norske by Bergen desværre glemt, så hun måtte afvise nogle børn, der ringede på, og derfor vågnede hun tirsdag til et noget chokerende syn.

Brandbombe hærger republikansk kontor med påmalet hagekors
Brandbombe hærger republikansk kontor med påmalet hagekors

Hendes hus og bil var blevet udsat for hærværk med spraymaling.

- Uanset om man får slik eller ej, skal man ikke drive hærværk. Jeg er helt chokeret. Da jeg prøvede at vaske murene og bilen tidligere i dag, begyndte tårerne pludselig at trille, siger hun til Dagbladet.

Se kortet: Her hærger kriminelle grupper i København
Se kortet: Her hærger kriminelle grupper i København

Irina Jentoft Rusten havde været syg og havde derfor sammen med sin søn droppet Halloween og planlagt en aften på sofaen. Sofahygge var der dog ikke meget tid til tirsdag, da malingen viste sig at være meget genstridig. Således kunne hun ikke få det hele af.


LÆS OGSÅ: TV: Derfor er hun USAs mest forhadte kvinde lige nu

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Historisk guldsmed lukker efter 169 år
bt.dk
Martin Brygmann: Jeg ved, at jeg kan...
bt.dk
Blot uger før sin død: Stephen...
bt.dk
Husker du Henrik og alle de andre?...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx