Af - 04/12-16 13:23

Kan du klare den nyeste internet-challenge? Det kræver kun et æbleKan du klare den nyeste internet-challenge? Det kræver kun et æble

Har du mod på at gå i krig med #AppleChallenge?

Internettet og især de sociale medier er i løbet af de seneste par år druknet i diverse ‘challanges’, som udfordrer folk til at gøre det ene eller det andet - for eksempel at tømme en balje isvand over hovedet på sig selv eller stå helt stille.

Hvis du ikke kan få nok af dem, så frygt ej - nu er der nemlig en ny. #SuperSageAppleChallenge hedder den - eller bare #AppleChallenge - og den er umiddelbart ganske simpel: tag et helt almindeligt æble og se, om du kan flå det over med de bare næver.

Det er UFC-kæmperen Sage Northcutt, der har startet trenden på Twitter - og her får det amerikanske muskelbundt det naturligvis til at se så let ud som ingenting:


Med et elegant snuptag flår han straks æblet midt over i to stykker og udfordrer herefter alle andre til at gøre ham kunsten efter. Men det er ikke så let, som det ser ud - spørg bare Twitter-brugeren megan, der forsøger at tage kampen op:


… eller de to fyre her, der ikke ser alt for cool ud:


Nichole Pellant giver ALT, hvad hun har i sig - og klarer faktisk udfordringen:


Der er selvfølgelig også nogle, som klarer jobbet næsten lige så smertefrit som Sage Northcutt selv. Som Aaron Hancock her:


… eller Olivia Alpert:


Hvis du har mod på at prøve det selv, så husk lige at være forberedt på, at det hurtigt kan blive noget svineri med æblesaft over det hele:


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mette åbnede sin nye Rasmus...
bt.dk
Forskere bag kæmpe studie: Det her er...
bt.dk
Slut med smøger på stranden: Her...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx