Af Amalie Abildgaard - 01/10-17 13:30

Glemte alt om børnene under ferie: Nu bliver hun kaldt USA's værste morGlemte alt om børnene under ferie: Nu bliver hun kaldt USA's værste mor

Mens snak om curling-forældre jævnligt dukker op i Danmark, har en amerikansk mor efterladt sine fire børn hjemme, mens hun selv tog til Tyskland - i 11 dage!

storybild

Erin Lee Macke efterlod fire børn alene hjemme i huset i Iowa, mens hun rejste til Europa den 20. september. Inden opkaldet fra politiet var hendes plan at vende hjem den 1. oktober. Det skriver flere amerikanske medier. (Billede: HANDOUT)

Det skriver Daily Mail.

Moren til fire Erin Lee Macke blev torsdag arresteret, da hun gjorde det nærmest utænkelige for de fleste forældre ved at rejse væk fra sine børn, uden at sikre sig en børnepasser.

De fire børn - 12 årige tvillinger (en dreng og en pige), en syvårig pige og en seksårig pige - blev heldigvis fundet i god behold, da politiet i den amerikanske stat Iowa på baggrund af et tip undersøgte hjemmet.

Ikke desto mindre fandt de ud af, at børnene ikke kun var blevet efterladt alene, de var også blevet efterladt med en pistol, der lå fremme og var ladt.

Børnene havde fortalt politiet, at deres mor havde rejst til Tyskland dagen før og ikke planlagde sin hjemkomst før den 1. oktober.

'Efterforskere bekræfter, at Macke ikke havde arrangeret nogen form for pasning af børnene, mens hun var væk,' skriver det amerikanske politi i Iowa i en erklæring ifølge Daily Mail.

Politiet kaldte straks ravnemoren hjem, da de fandt børnene alene i hjemmet. Alligevel skar Macke kun fire dage af sin ferie, da hun kom hjem onsdag, og torsdag morgen blev hun altså anholdt.

Moren er anklaget for at have lagt et skydevåben til rådighed for personer under 21 år, samt fire bestemmelser i kategorien 'omsorgssvigt'.

En talsmand for politiet siger til KCC, at de aldrig har oplevet noget lignende.

»Vi har situationer, hvor forældre går hos naboen, eller forældrene går ud om natten. Det afhænger også af børnenes alder. Men det er naturligvis en helt anden situation at forlade landet. At en forældre har efterladt sine børn på den måde, har jeg aldrig hørt om før,« siger Tyler Tompkins fra Johnston Politi i Iowa.

Erin Lee Macke har sågar lagt billeder op fra sin Tyskland-tur på Instagram, som Daily Mail har fanget i skærmbilleder her.

Myndighederne i Iowa tog sig af børnene, mens moren var væk. Siden da er de blevet placeret hos familiemedlemmer. De to ældste skulle eftersigende være hos et familiemedlem, mens de yngste skulle være ved deres far.

Erin Lee Macke skal for retten den 9. oktober og er blevet forbudt at kontakte sine børn.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup færdig som træner på...
bt.dk
Kan du se ligheden? Meghan Markles...
bt.dk
Stor overraskelse i Tyskland: Bayern...
bt.dk
Line Baun: Det lyder uhyggeligt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx