Af Bo Poulsen - 02/09-17 08:38

Millioner af brugere i risikozoen: Hackere stjæler Instagram-brugeres dataMillioner af brugere i risikozoen: Hackere stjæler Instagram-brugeres data

En eller flere hackere har været på spil.

storybild

Modelfoto. (Billede: Thomas White)

Seks millioner Instagram-brugere er i risikozonen for, at personlige oplysninger som navn, telefonnummer og e-mailadresse er kommet i forkerte hænder.

Det skriver Daily Beast.

Foreløbigt peger alt dog på, at hackerne har gået målrettet efter kendte personers konti.

'Vi opdagede for nyligt, at en eller flere individer på ulovlig vis har fået adgang til en række højprofil Instagram-brugeres kontaktinformationer ved at udnytte en fejl i Instagram. Ingen adgangskoder blev afsløret. Vi rettede fejlen hurtigt og har iværksat en undersøgelse,' lyder det i en officiel udmelding fra Instagram.

Dette er langt fra første gang, at hackere har fået adgang til brugere af sociale mediers oplysninger. Du kan eventuelt vælge at bruge hjemmesiden haveibeenpwned.com for at se, om detaljer fra en af dine konti er blevet lækket.

For få dage siden fik den kendte popsanger Selena Gomez hacket sin Instagram-konto. Her blev der lagt nøgenbilleder op af ekskæresten Justin Bieber. Nøgenbillederne har dog tidligere været lækket.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk musiker vil være 'X...
bt.dk
En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Fie Laursen flyttet sammen med...
bt.dk
Kendt hotelkædes filial skal betale...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx