Af - 20/10-16 21:52

22-årig plageånd endt i retten for at prutte drenge i hovedet22-årig plageånd endt i retten for at prutte drenge i hovedet

Det var bare gas, påstår den tiltalte.

storybild

Modelfoto. (Billede: Chiosea_ion)

En 22-årig englænder sidder i disse dage på anklagebænken i sit hjemland i en sag om mobning, der bogstavelig talt stinker.

Gary Mackenzie er tiltalt for at have slået en prut i hovedet på en lille dreng. Han er desuden tiltalt for at have stukket en dreng et knytnæve i ansigtet og forsøge at kvæle en tredje dreng med en pude.

Det skriver britiske metro.

Stefanie blev skubbet ud foran bus: Dumper forslag om mobbe-bøder
Stefanie blev skubbet ud foran bus: Dumper forslag om mobbe-bøder

Et af mobbeofrene har under et indledende retsmøde forklaret, at Gary Mackenzie bøjede sig ned og pruttede ham lige ind i ansigtet. Forinden skulle den 22-årige plageånd have gjort det samme ved en anden dreng, uden han havde bukser på.

I den mere alvorlige ende tæller anklageskriftet også vold og forsøg på kvælning.

Tara Reid vækker bekymring med nyt billede: 'Sådan her ser mobning ud'
Tara Reid vækker bekymring med nyt billede: 'Sådan her ser mobning ud'

Mackenzie skulle således have slået en dreng i ansigtet, så han fik et blåt øje, ligesom han også er tiltalt for at holde en pude over en drengs hoved, så drengen ikke kunne få luft.

Mackenzie nægter sig skyldig i alle anklagepunkterne og forsvarer sig med, at det hele bare var leg. Han erkender dog, at han har slået en prut på vej op ad nogle trapper, og der tilfældigvis stod en dreng lige bagved.LÆS OGSÅ: Facebook: Folk skal melde den afskyelige adfærd

LÆS OGSÅ: TV: 17-årige Alberte raser imod mobning i lukkede Facebook-grupper

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx