Af - 16/09-13 16:22; Opdateret: 16/09-13 17:43

Uhyggelig klovn terroriserer nabolagUhyggelig klovn terroriserer nabolag

I Northampton i England skræmmer en uhyggelig klovn i disse dage borgerne i byen.

Bildstrecke im Grossformat »

Northampton i England danner i øjeblikket scenen for noget, der minder om en gyserfilm, og byens borgere er skræmte fra vid og sans.

Grunden er, at en usædvanligt uhyggelig klovn med kridhvid maling i ansigtet, knaldrødt hår og hugtænder gennem de sidste par dage har stillet sig op på gader og stræder rundt omkring efter mørkets frembrud.

LÆS OGSÅ: Fransk klovn får stjålet motorcykel i Brøndby

Her står han så bare og stirrer med et knap så muntert smil på læben, nogle gange med balloner i hånden. Han blev første gang set fredag 13. september, og henover weekenden er han blevet set flere gange siden.

Ingen ved endnu, hvem den mystiske klovn er, men han har tilsyneladende oprettet sin egen side på Facebook. I skrivende stund har ‘Spot Northampton’s Clown’ over 30.000 likes.

Herinde har den skræmmende klovn været inde og dementere rygter om, at skulle gå rundt med en kniv og at han skulle have banket på døren hos et hjem, hvor han tilbød at male vindueskarmene.

- Jeg terroriserer ikke folk. Jeg vil bare gerne spottes, skriver Northampton-klovnen på sin facebookside.

LÆS OGSÅ: Mor sigtet for knytnæveslag mod klovn

På sit coverbillede har han et billede af den morderiske klovn ‘Pennywise’ fra Steven King-gyseren ‘IT’ fra 1990, og det er nok ikke med til at gøre folk mindre skræmte.

Ifølge The Independent hedder frygten for klovne ‘coulrofobi’. Ordet ‘coulro’ stammer fra oldgræsk og betyder ‘en som går på stylter’. Symptomerne for fobien er følelsen af angst, forhøjet hjertebanken, svedeture, kvalme og vrede.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Inga flyttede fra Danmark for 40 år...
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Go' Morgen Danmark-vært har solgt...
bt.dk
Nadja indrømmer: Når jeg bliver fuld,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx