Af Mathias Tuxen - 12/06-17 14:55; Opdateret: 12/06-17 15:08

Kieran skulle ud at flyve: Optog knaldende par på nabosædetKieran skulle ud at flyve: Optog knaldende par på nabosædet

- Er der nogen, der har et kondom?

storybild

Det irske lavprisflyselskab Ryanair er mest af alt kendt for billige flybilletter og manglende overenskomster med sine ansatte. Og nu også for at lægge fly til en noget pikant episode i de høje luftlag.

På et fly fra Manchester i England mod den spanske øgruppes ultimative fest-mekka, Ibiza, valgte et noget bedugget par at tage feriens romantik på forskud. Alt sammen mens andre passagerer filmede det hele. Det skriver The Daily Star.

»Er der nogen, der har et kondom?« råbte en ivrige mand ud i kabinen kort før, hans kæreste satte sig oven på ham. 21-årige Kieran Williams fra Preston, Lancashire i England var forbløffet over, hvad den kortklippede mand og den lyshårede kvinde faktisk havde gang midt i det fyldte fly.

Aniston afslører: Har haft sex i cockpittet på et fly
Aniston afslører: Har haft sex i cockpittet på et fly

»Vi grinede alle sammen til at starte med, men ti minutter senere gjorde de det faktisk. De virkede virkelig fulde og tiltrak meget opmærksomhed til dem selv, før de begyndte at have sex,« forklarer Kieran Williams.

En time inde i flyturen måtte chokerede medpassagere ifølge Kieran Williams derfor se til, mens det omtalte par på klodset vis begyndte at tage bukserne af hinanden for at have sex på flysædet.

Sex på fly er ikke nyt og eller ukendt fænomen. Det har endda sit eget navn. ‘Mile High Club’ bliver det kaldt. En lille eksklusiv klub for de vovehalse og bramfrie mennesker, som har haft sex på et fly. Noget som formentlig oftest har udspillet sig på de små flytoiletter og ikke midt i kabinen foran resten af passagererne.

Delevingne: Jeg er medlem af FRÆK klub
Delevingne: Jeg er medlem af FRÆK klub

Se klippet hos BT.

Kieran Williams forklarer, at det trods alt gik hårdest ud over den kvinde, som uheldigvis sad placeret på vinduespladsen ved siden af parret. Hun rejste sig til sidst og spurgte flypersonalet om en ny plads. Først 20 minutter senere klagede en passager til personalet over episoden, som ifølge Kieran Williams dog ikke valgte at gøre noget.

Knald løs på et fly for 3.000 kroner
Knald løs på et fly for 3.000 kroner

Ryanair har til engelske metro forklaret, at de er i gang med at undersøge sagen.

»Vi vil ikke tolerere uroskabende eller upassende adfærd på noget tidspunkt. De passagerer som opfører sig på en uacceptabel maner vil være ansvarlig for yderligere sanktioner.«

LÆS OGSÅ: TV: Sjit Happens-skuespillerne afslører om de er medlemmer af 'mile high club'

LÆS OGSÅ: Fuld og pervers mand får fly til at nødlande

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx