Af - 05/01-17 17:23

Verdens fedeste feriejob? Tag på krydstogt og tjen kassen ved at instagrammeVerdens fedeste feriejob? Tag på krydstogt og tjen kassen ved at instagramme

Et krydstogtselskab søger lige nu en lønnet praktikant til at tage fotos til Instagram.

storybild

Kunne du tænke dig at tage på krydstogt med alt betalt - og samtidigt tjene 26.000 kroner? Så er dette job måske noget for dig. (Billede: Scanpix/Romolo Tavani / Iris / Arkivfoto)

Mange unge står ofte mellem to valg i sommerferien: skal man leve livet og tage ud og rejse, eller skal man bide i det sure æble og tjene nogle penge i stedet?

Det optimale ville selvfølgelig være en kombination af de to - og det er nu en mulighed takket være det britiske krydstogt-selskab Royal Caribbean.

Verdens bedste job: Carlsberg giver dig 100.000 for at drikke øl!
Verdens bedste job: Carlsberg giver dig 100.000 for at drikke øl!

Her søger man nemlig en praktikant til en særdeles attraktiv stilling, der går ud på at tage daglige fotos til Instagram fra tre forskellige krydstogter - mod en betaling på 3.000 pund (cirka 26.000 kroner) samt rejse, kost og logi for tre ugers ‘arbejde’. Det skriver Daily Mail.

- Vi søger en #ExtraordinaryExplorer (ekstraordinær opdagelsesrejsende, red.) til et tre uger langt praktikophold til sommer! Personen skal sejle på havet og lave utroligt indhold og optrevle fantastiske historier, skriver Royal Caribbean i et opslag på Instagram.

Dette må være verdens frækkeste jobopslag
Dette må være verdens frækkeste jobopslag

Helt konkret skal personen lægge tre billeder op på Instagram hver dag i løbet af de tre forskellige krydstogtrejser, som går til henholdsvis Beijing, New York og Barcelona.

De tre fotos skal skildre følgende: et af en utrolig udsigt, et med en ‘ekstraordinær oplevelse’ og et af en ‘ekstraordinær person’. Derudover skal man deltage i forskellige ekskursioner til lands i løbet af turene.

Så meget kan du tjene på at knalde din kæreste med kondom på
Så meget kan du tjene på at knalde din kæreste med kondom på

- Vores krydstogter er fyldt med ekstraordinære øjeblikke, og vi søger en talentfuld historiefortæller, som kan hjælpe os med at indfange de unikke oplevelser, der gør ferier så specielle, siger Ben Boulding, der er daglig leder ved Royal Caribbean.

Ansøgninger skal - selvfølgelig - sendes via Instagram til @RoyalCaribbeanUK i form af et ‘ekstraordinært rejsefoto eller -video’ med hashtagget #ExtraordinaryExplorer inden den 31. januar. Eneste krav er, at ansøgeren er 21 år gammel.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tidligere sportsstjerne blev mobbet...
bt.dk
Se billedet: 'Årgang 0'-Stephanie...
bt.dk
Aktivt seniorliv øger behovet for...
bt.dk
Politiet vil løse gåden om...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx