Af - 19/02-16 15:32

Populær app vil snart være fyldt med reklamerPopulær app vil snart være fyldt med reklamer

I løbet af 2016 vil Facebook begynde at sende målrettede reklamer fra populær app.

Bildstrecke im Grossformat »

Et lækket dokument, som Facebook skulle have sendt til sine største annoncerer, afslører ifølge tech-sitet TechCrunch, at der er reklamer på vej i din Messenger-app.

Ifølge TechCrunch planlægger Facebook, at Messenger snart skal begynde at sende reklamer til sine brugere fra andet kvartal af 2016 - i hvert fald i USA.

Reklamerne kan dukke op i Messenger-app'en, efter du har chattet med virksomheden.

Derfor opfordrer Facebook ifølge TechCrunch virksomheder til, at de allerede nu forsøger at få kunderne til at chatte med dem, så de kan sende dem reklamer, når funktionen snart vil blive indført.

Facebook selv vil endnu ikke kommenterer på rygterne.

Hemmelig kode: Få det skjulte spil på Facebook Messenger
Hemmelig kode: Få det skjulte spil på Facebook Messenger

Til TechCrunch skulle Facebook dog have udtalt:

- Vi kommenterer ikke på rygter eller spekulation. Når det er sagt, er vores mål med Messenger at skabe en involverende oplevelse af høj kvalitet for vore 800 millioner brugere rundt om i verden, og det inkluderer, at vi sikrer, at folk ikke modtager uønskede beskeder af nogen type.

Det tolker sitet som, at potentielle reklamer ikke vil være helt uopfordrede - og at Facebook vil være varsomme, når de træder ind i dette nye minefelt.

Medie: Facebook-app gør din telefon langsommere
Medie: Facebook-app gør din telefon langsommere

TechCrunch understreger samtidig, at der altid er en sandsynlighed for, at nye initiativer ikke bliver til noget, hvis de modtager negativ feedback i de tidlige testfaser.

"Den sidste ting Facebook ønsker er at proppe spam ind i Messenger og give folk en årsag til at vende tilbage til sms eller en anden chat platform. Forvent, at disse reklamer bliver langsomt og gennemgribende testet, før de med sandsynlighed bliver indført", vurderer sitet.

Facebook stopper billeder: Tvinger dig til at downloade ny app
Facebook stopper billeder: Tvinger dig til at downloade ny app


LÆS OGSÅ: Sådan skifter du farve i Facebook-chatten

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx