Af - 14/01-15 12:19; Opdateret: 14/01-15 12:57

Husker du Jordan, blev droppet før rejsen? Sådan gik turen med erstatnings-pigenHusker du Jordan, blev droppet før rejsen? Sådan gik turen med erstatnings-pigen

Blev droppet af eks’en før jordomrejse og fandt ny rejsepartner. Nu er parret vendt hjem. Men endte det mon lykkeligt?

storybild

Jordan Axani blev verdensberømt, da han forærede ekskærestens flybillet væk på nettet i sin søgen efter en ny rejsekompagnon. (Billede: Billede: Polfoto)

Husker du Jordan Axani? Den unge canadier, som sidste år skabte avis-overskrifter verden over, da han forærede ekskærestens flybillet væk til en kvinde af samme navn som eks'en, Elizabeth Gallagher.

Husker du Jordan, som blev droppet af kæresten før jordomrejse? Nu har han fundet 'perfekt' rejsemakker
Husker du Jordan, som blev droppet af kæresten før jordomrejse? Nu har han fundet 'perfekt' rejsemakker

Nu er rejsen slut, og 28-årige Jordan Axani er vendt tilbage til Canada sammen med den fem år yngre Elizabeth Quinn Gallagher, som han fandt på hjemmesiden reddit.com.

Tilbage står nu det store spørgsmål: Opstod der sød musik på turen eller ej?

Den britiske avis The Guardian fik forleden svaret, da Jordan og Elizabeth mandag vendte tilbage til Toronto efter at have rejst sammen gennem tre uger i Europa og Asien. Et svar, der måske vil skuffe de læsere, som havde krydset fingre for, at turen ville få det til at slå gnister mellem de to eventyrlystne rejsekompagnoner.

Kan du lide at læse historier som denne? Så få flere af dem i dit feed ved at følge metroxpress på Facebook.

Som en søster
- Det var aldrig en romantisk bestræbelse. Det var rent platonisk. Jeg tænker overhovedet ikke på hende. Der er ingen fremtid for os rent romantisk. Hun er en god ven, Jeg ser hende som en lillesøster, og det er så det. Hendes følelser er fuldstændig gensidige på det punkt, lyder svaret fra den 28-årige ungersvend.

Droppet af kæresten: Han giver billet til jordomrejse, men der er lige et par krav
Droppet af kæresten: Han giver billet til jordomrejse, men der er lige et par krav

Den 23-årige Elizabeth Quinn Gallagher gjorde det da også klart før rejsen, at hun allerede er i et seriøst forhold. Men det forhindrede alligevel ikke alverdens journalister og håbløse romantikere i at håbe på en 'lykkelig slutning'.

Var ikke nemt
Ifølge Jordan krævede det også en del arbejde for de to at lære hinanden godt at kende på turen.

- Det var ikke nemt og skete heller ikke øjeblikkeligt. Det tog os omkring en uge at regne hinanden ud, siger han og tilføjer, at der var en hel del ‘naturlig akavethed’ mellem dem i begyndelsen.

Pristjek: Skiferien kan blive dyr med lavprisfly
Pristjek: Skiferien kan blive dyr med lavprisfly

Han tilføjer dog, at de hen ad vejen blev gode til at give hinanden plads samtidig med at de kunne joke sammen og ‘grine røven i laser’.

Kærlighed på film
Jordan Axani oplyser desuden til The Guardian, at han er blevet kontaktet af mange produktionsselskaber, som vil lave hans historie til en tv-serie eller en film. Noget, som han dog ikke, vil gå i nærmere detaljer omkring.

Verdens lækreste poolbarer
Verdens lækreste poolbarer

I forhold til hans nuværende singlestatus og tanker omkring, hvad fremtiden mon bringer på kærlighedsfronten, svarer Jordan:

- Jeg leder ikke efter noget pt. Men livet kører videre, og så må vi se. Som altid er livet en rejse.

LÆS OGSÅ: Pristjek: Skiferien kan blive dyr med lavprisfly

LÆS OGSÅ: Prishop: Her bliver rejseforsikringen dyrere

LÆS OGSÅ: Syv mysterier fra 2014, som vi stadig mangler svar på

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx