24/01-14 06:48; Opdateret: 24/01-14 08:26

Tilbød sexfotos af kongen: Nu er han dræbtTilbød sexfotos af kongen: Nu er han dræbt

I flere år påstod Mille Markovic at have kompromitterende billeder af Sveriges konge. Torsdag blev han dræbt.

storybild

I flere år påstod Mille Markovic at have kompromitterende billeder af Sveriges konge. Torsdag blev han dræbt. Her ses kongen, Carl Gustaf, sammen med hustruen, dronning Silvia. (Billede: Polfoto)

Den tidligere natklubejer Mille Markovic er blevet skudt i en bil i Ulvsunda i Stockholm. Han er kendt for tidligere at have truet med at offentliggøre angiveligt kompromitterende billeder af Sveriges konge, Carl Gustaf.

LÆS OGSÅ: Stockholm står over for blodig gangsterkrig

Han blev dræbt af skud i hovedet, og politiet blev alarmeret torsdag klokken 18.14, skriver Aftonbladet.

Svenskerne er trætte af kongen: Gå dog af !!!
Svenskerne er trætte af kongen: Gå dog af !!!

- Vi ankommer og ser en person, der er skudt og død, siger politikommissær Lars Byström til avisen. Vidner så en hvid bil af ældre model køre bort fra gerningsstedet.

- Jeg hørte skud og en bil, der kørte væk. Min kæreste gik hen for at se, og der stod en anden bil i tomgang, siger et vidne.

- Jeg hørte fire skud og så en hvid bil starte, siger et andet vidne.

Svensk konge forbindes med strip og utroskab
Svensk konge forbindes med strip og utroskab

Sidste år blev Mille Markovic sigtet for at have tilskyndet til mordforsøg på en tidligere forretningsforbindelse i forbindelse med et skyderi på en stripklub i Stockholm. Sigtelsen blev dog droppet, efter at vidnet trak sit vidneudsagn tilbage.

Mille Markovic har både svensk og serbisk statsborgerskab og blev kendt i offentligheden, da han sagde, at han havde kompromitterende billeder af den svenske konge.

Vred Kong Carl Gustaf brokker sig: Fy fan!
Vred Kong Carl Gustaf brokker sig: Fy fan!

Han ville derfor skynde sig at færdiggøre sin bog, så billederne af monarken kunne blive offentliggjort. Det blev billederne dog aldrig, og kongen har hele tiden benægtet billedernes eksistens.

Kongen er tidligere blevet beskyldt for at have kontakter til det kriminelle natklubmiljø og for at have besøgt stripklubber i 1990'erne.

I bogen "Den modvillige monark" blev det også hævdet, at kongen havde en affære med en popsangerinde, hvilket den pågældende sanger siden har bekræftet.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Vildt klubskifte på vej? Superbomber...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Tidligere dobbeltagent fundet hængt i...
bt.dk
DMI advarer om voldsomt vejr - sne på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx