Af JONAS SIVKÆR PETTERSEN - 09/05-17 14:25

Jens troede, han havde vundet 450 millioner: Var udsat for kæmpe brølerJens troede, han havde vundet 450 millioner: Var udsat for kæmpe brøler

Hvordan ville du have det, hvis du troede, du vandt svimlende 450 millioner kroner i Lotto, for derefter at opdage, at du har været udsat for måske nok historiens største Lotto-brøler?

Bildstrecke im Grossformat »

Hvordan ville du have det, hvis du troede, du vandt svimlende 450 millioner kroner i Lotto, for derefter at opdage, at du har været udsat for måske nok historiens største Lotto-brøler?

Så har du det måske ligesom handicappede Jens Naumann fra Tyskland, der var så sikker på at have skudt papegøjen, at han lod jublen bryde løs, skriver norske TV2.no.

1. april i år sad Jens Naumann sammen med sin mor, Hiltrud, i familiens havepavillon med lokalavisen Berliner Kurier og lottokuponen foran sad.

Her opdagede den 43-årige tysker, at alle tallene på den lille kupon stemte: Det var præcis de samme som stod i avisen. Mor og søn tjekkede dem flere gange for at være sikker – og den var god nok.
Gevinsten lød på hele 60 millioner euro – hvilket svarer til cirka 450 millioner danske kroner – og mor og søn skreg af glæde.

»Det er umuligt at beskrive, hvordan det føles. Jeg troede, jeg ville få et hjerteanfald,« siger Jens Naumann til tv-stationen RTL.

450 millioner kroner. Det lød næsten for godt til at være sandt – og det var det også. Det måtte Jens Naumann senere på dagen sande, da han fandt ud af, at lokalavisen havde trykt forrige uges lottotal. Jens Naumann opdagede fejlen, da han dobbelttjekkede tallene på tekst-tv.

Berliner Kurier kunne bekræfte kæmpefadæsen, og som kompensation for brøleren har avisen nu tilbudt Jens Naumann og hans mor en ferierejse til Marokko.

Selv om Jens Naumann sidder tilbage med en bitter smag i munden, er det ikke sidste gang har kastet penge efter lottospillet.

»Det er den eneste mulighed for at blive rig, og håbet dør aldrig,« siger han.

LÆS OGSÅ: Mogens og Bente måtte sælge elsket, gammel gård: Pludselig var de millionære

LÆS OGSÅ: Er du en af de heldige? TO danskere fra SAMME by er blevet lottomillionærer

LÆS OGSÅ: Én ting gør dig lige så lykkelig som at vinde i lotto

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Linse tordner mod TV3: Det er totalt...
bt.dk
Stor bekymring om lønfidus i Danmark:...
bt.dk
Finn Nørbygaard åbner op om dyster...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx