Af - 17/12-15 07:18

Natalie bruger juleaften på at hjælpe andreNatalie bruger juleaften på at hjælpe andre

36-årige Natalie Lek skaber julestemning ved at lave hjemmelavet julemad til 400 ældre og fattige. - Jeg vil genskabe fællesskabsfølelsen, siger den herlige mor til fem.

storybild

Natalie posere med noget af sin julemad. (Privatfoto)

Nogle mennesker bliver stressede i julen, andre bliver egoistiske og så er der dem, der bliver gavmilde og omsorgsfulde.

36-årige Natalie Lek fra Manchester må siges at høre til den sidste kategori.

Hun bruger nemlig juleaften på at kokkerere og bringe julemad ud til ikke færre end 400 svage mennesker i Manchester-området.

Det skriver Manchester Evening News.

LIVE: Verdens mest bizarre velgørenhed i gang - det her skal han gøre i 75 timer
LIVE: Verdens mest bizarre velgørenhed i gang - det her skal han gøre i 75 timer

Hun startede det prisværdige initiativ for to år siden, hvor hun havde regnet med, at et par stykker ville bede om hjælp. I stedet endte hun med at lave kalkun med hele pivemøjet til 70 mennesker. Siden har det bare vokset sig større og større.

Indtil videre har 400 personer bedt om hendes hjælp, men det skræmmer ikke den søde mor til fem, som efterlyser endnu flere mennesker, der har brug for en håndsrækning.

- Der er så meget ondt i verden, særligt lige nu, så jeg vil genskabe fællesskabsfølelsen, som fandtes år tilbage, siger Natalie Lek til Manchester Evening News.

Se kortet: Her i landet donerer de mest ved pantknappen
Se kortet: Her i landet donerer de mest ved pantknappen

Hun får næsten kun gode oplevelser ud af sit frivillige arbejde, men en ældre dame, som hun leverede mad til sidste år, knuste hendes hjerte, siger hun.

- Hun havde hverken elektricitet, penge eller mad i køkkenskabene. Jeg hav hende julemiddagen, og vendte tilbage dagen efter med nogle penge til hende. Det er den slags mennesker, vi er nødt til at hjælpe.

Efterhånden som Natalies julehjælp har vokset sig større, er udgifterne vokset. Derfor søger hun donationer på gofundme.com, hvor der heldigvis bakkes økonomisk op.

LÆS OGSÅ: Kanye og Kim klæder sig på for velgørenhed

LÆS OGSÅ: Wow! Arabisk prins giver 210 milliarder kroner til velgørenhed

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx