Af Niels Pedersen - 02/02-18 15:43

Mand var desperat efter at få eks-kæresten tilbage: Vaskede hendes kat i vaskemaskinenMand var desperat efter at få eks-kæresten tilbage: Vaskede hendes kat i vaskemaskinen

En russisk mand var angiveligt så desperat efter at vinde sin eks-kæreste tilbage efter et voldsomt skænderi, at han skred til en vanvittig handling.

storybild

Foto: Iris / Scanpix

Ifølge flere engelske medier, herunder Metro, proppede 37-årige Ivan Vasiliev simpelthen sin eks-kærestes elskede hankat Ryzhik ind i en vaskemaskine og satte den i gang. Ovenikøbet filmede han dyremishandlingen og sendte videoen til hende via sociale medier med beskeden:

'Jeg vaskede ham.'

Utroligt nok var det et forsøg på at vinde den 24-årige eks-kærestes hjerte tilbage, som fik ham til at begå ugerningen.

'Han er i live. Kommer du hjem igen? Vær nu sød at komme hjem igen,' skrev Ivan Vasiliev efterfølgende ifølge de engelske medier.

Men den slet skjulte trussel virkede bestemt ikke efter hensigten. Godt nok vendte hun tilbage til deres hjem i den nordrussiske by Ukhta, men hun havde flere politibetjente med sig. Ivan Vasiliev blev arresteret - og kvinden tog alle sine ejendele og forlod ham definitivt.

Da kvinden og politiet kom, var det desværre for sent at redde kattens liv. Den var svært medtaget efter Ivan Vasiliev grusomme behandling i første omgang, men da han angiveligt satte vaskemaskinen på et 30 minutter langt program med 800 omdrejninger i minuttet bagefter, skal det have dræbt den stakkels kat.

I første omgang nægtede han sig skyldig i Ryzheks død, og fortalte, at han elskede katten. Men efterfølgende erkendte han udåden, som han skulle have begået efter indtagelse af store mængder vodka.

Ivan Vasiliev er ifølge Metro blevet idømt et års begrænsning af sin frihed, hvilket betyder, at han ikke må forlade hjembyen Ukhta og ikke må besøge flere offentlige steder.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kvinde dræbt i trafikulykke
bt.dk
Nye Anja og Viktor-stjerner søges:...
bt.dk
Prins Henriks nære ven fortæller:...
bt.dk
17-årig udsat for groft gaderøveri:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx