Af Carl-Emil Søe - 05/04-16 16:36

Se kagen, der er for fræk til InstagramSe kagen, der er for fræk til Instagram

En traditionel britisk frugtkage var for fræk til Instagram.

Hvis du vil udfodre Instagrams kage- og censurpolitik, kan du selv prøve at forme denne chokoladekage i frække former. Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Elsker du at bage en kage, måske endda lege Mette Blomsterberg i dit køkken eller forbereder du dig på at komme med på den næste Store Bagedyst-bølge. Så pas på, hvilken af dine kagekreationer du lægger op på Instagram!

I hvert fald hvis ikke du vil blokeres fra det populære sociale medie.

En stolt britisk mor ved navn Sue Moseley fik nemlig Instagrams strenge regelsæt at føle, da hun blev blokeret efter at have delt et billede af sin datters kage. Det skriver den amerikanske nyhedsside Mashable:

Denne skøre kage kan blive det næste store hit
Denne skøre kage kan blive det næste store hit

Kagen, der er dekoreret med noget så frækt som marcipan, overskred nemlig Instagrams regler for nøgenhed. Måske fordi kagens marcipanlag for nogle kan minde om et nøgent kvindebryst.

Datteren tror, at der er tale om en fejl, og det er Instagrams egen software, der har genkendt kagen som et nøgent bryst. Og Instagram er da også kommet på bedre tanker, efter at datteren klagede over den uheldige og nu blokerede mor.

Kohberg får bøde for allergifremkaldende kage
Kohberg får bøde for allergifremkaldende kage

I hvert fald har Instagram genåbnet mor Sue Moesleys konto for kort tid siden. Garanteret til mange husmødre, og andre kageentusiasters store lettelse.

Se kagen der er for fræk til Instagram

Den såkaldte Simnel-kage er en frugtkage, der er lige så fast en bestanddel på et britisk påskebord, som karrysilden er på et dansk, og den dekoreres altid med runde kugler af marcipan.

LÆS OGSÅ: TV: Er det her verdens bedste cupcake?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Trumps valgkonsulenter afsløret med...
bt.dk
Køb med hjertet uden at miste...
bt.dk
Kendt DR-vært dater ny mand
bt.dk
Kommune har brugt flere millioner...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx