Af - 06/01-17 06:30

Japanske singlekvinder hyrer mænd på timebasis, der får dem til at grædeJapanske singlekvinder hyrer mænd på timebasis, der får dem til at græde

I Tokyo køber singlekvinder sig til gråd. Eller rettere sagt - de køber sig til en lækker fyr, hvis skulder de kan græde ud ved.

storybild

Vi kender vist alle følelsen af gråd, der presser sig på ulejligt. De fleste kan nok også relatere til den lettelse, det er, når man endelig kan give tårerne frit løb.

I en ny dokumentar på Vice fremgår det, at det i Tokyo ikke er velset at græde og være sårbar, og for de kvinder, der ikke har en kæreste at kunne græde ud hos i privaten, kan det være svært at føle det legitimt at komme ud med deres sorg.

Men det kan de nu betale sig fra.

Som noget nyt specialiserer et japansk firma sig i at få kvinder til at græde, mens en sød fyr, hyret af firmaet, tørrer deres tårer væk. Det viser dokumentaren fra Vice.

Like MX Penge på Facebook, hvis du vil opdateres med artikler om blandt andet køb og salg.

Her følger en amerikansk journalist den japanske fyr Ryuel, der arbejder som 'Handsome weeping boy', oversat til 'lækker grædefyr'.

Ryuel viser kvinderne ind i et mørkt rum, sætter en følelsesladet video på og spiller også lidt musik på sin guitar. Når kvindernes tårer triller, kan de græde ud hos ham.

Når du er ensom, er det svært at græde ud. For du er jo helt alene. Men med en mulighed som denne, hvor du får én at græde ud hos, kan jeg lette trykket, og jeg er ikke alene.
Det siger en kvinde, der er en af Ryuels kunder i dokumentaren.

Men Ryuels ydelse er bestemt ikke gratis. Det koster 65 dollars i timen, hvilket svarer til 465,30 kroner at få lov til at græde ud hos ham eller hans kolleger.

LÆS OGSÅ: Hyggede med sin nytårs-scoring: Så ringede hendes kæreste

LÆS OGSÅ: Hun opdagede hans utroskab: Det kommer han til at fortryde bittert

LÆS OGSÅ: Forskning slår fast: Denne type mand giver dig flest orgasmer

LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup og kæresten øger familien

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Passagerbus brød i brand midt i...
bt.dk
Birgitte Hjort om kampen for...
bt.dk
Michael står frem: Jeg sov i Madsens...
bt.dk
Hastet til hospitalet med helikopter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx