08/10-17 08:45; Opdateret: 08/10-17 09:17

Las Vegas-drabsmand efterlod uhyggeligt notat på hotelværelsetLas Vegas-drabsmand efterlod uhyggeligt notat på hotelværelset

Betjente fandt et notat med beregninger af skudvinkler, da de stormede Stephen Paddocks hotelværelse.

Efterforskere gennemgår gerningsstedet for spor efter Las Vegas-massakren

Las Vegas. Et håndskrevet notat indikerer, at den formodede gerningsmand bag et masseskyderi i Las Vegas sidste weekend havde til hensigt at dræbe så mange mennesker som muligt.

Således fandt politiet i Las Vegas et papir på Stephen Paddocks hotelværelse med beregninger af, hvor han skulle sigte for at øge sin præcision og antallet af drab.

Det fortæller politibetjent David Newton i et interview med CBS-programmet "60 Minutes" ifølge nyhedsbureauet AFP.

Papiret blev fundet af de politibetjente, der stormede Stephen Paddocks hotelværelse på 32. etage, efter den 64-årige pensionist havde dræbt 58 mennesker på en musikfestival på den modsatte side af Las Vegas' hovedgade, The Strip, cirka 365 meter fra værelset.

Andre 489 mennesker blev såret.

Notatet lå på natbordet nær det sted, Stephen Paddock stod med sine våben og affyrede skud mod mængden på 22.000 mennesker i omkring ti minutter.

- Jeg kunne se, at han havde skrevet afstanden, den højde, han befandt sig i, samt afbøjningen af kuglen mod menneskemængden. Dermed kunne han regne ud, hvor han skulle sigte for at ramme sine mål, siger David Newton.

Myndighederne står fortsat uden et motiv til det værste masseskyderi i nyere amerikansk historie.

- Vi har stadig intet klart motiv eller en årsag, siger vicesherif Kevin McMahill. Myndighederne i Las Vegas har tidligere oplyst, at de mener, at Paddock muligvis havde planlagt andre angreb.

Han havde således tidligere reserveret et hotelværelse med udsigt til Lollapalooza-festivalen i Chicago i august.  Derudover havde han reserveret et værelse med udsigt til Life Is Beautiful-festivalen i Las Vegas sent i september.

Det oplyser efterforskere ifølge nyhedsbureauet AP. Stephen Paddock blev skudt og dræbt af politibetjente, da de stormede hans hotelværelse.

/ritzau/

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Republikansk medarbejder fyret:...
bt.dk
Ben & Jerrys fejrer fødselsdag med...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Mange læger har misforstået type...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx