Af - 06/02-16 18:30

10-årig dreng voldtaget i østrigsk svømmehal10-årig dreng voldtaget i østrigsk svømmehal

En 20-årig irakisk asylansøger er blevet anholdt efter at have voldtaget en 10-årig dreng i en svømmehal i Østrig. Drengen måtte efterfølgende indlægges på hospitalet.

storybild

(Billede: Polfoto/Arkiv)

En dreng på 10 år er blevet voldtaget i en østrigsk svømmehal i Wien. En 20-årig irakisk asylansøger er blevet anholdt for forbrydelsen, som han forklarede med, at det var en 'seksuel nødsituation', fordi han ikke havde haft sex i månedsvis.

Efter sexovergreb: Svømmehal forbudt for flygtninge
Efter sexovergreb: Svømmehal forbudt for flygtninge

Det skriver Daily Mail.

Under afhøringen hos politiet fortalte den 20-årige mand, at han godt var klar over, at det han gjorde 'var ulovligt i alle verdens lande', at han ikke altid var syg, og at han havde en kone og en datter tilbage i Irak.

Første mand anholdt for sex-overgreb i Köln
Første mand anholdt for sex-overgreb i Köln

Voldtægten skete i et aflukket område af svømmehallen, hvor hverken livreddere eller andre besøgende angiveligt kunne se, hvad der foregik. Drengen opsøgte efter forbrydelsen selv en livredder, som hurtigt fik tilkaldt en ambulance, der kørte drengen til hospitalet, hvor han grundet sine alvorlige skader blev indlagt.

Inde i svømmehallen var den 20-årige gerningsmand gået tilbage i bassinet, hvor han blandt andet morede sig med at springe ud fra tre-metervippen.

Forbrydelsen skete tilbage i starten af december sidste år, men grundet politiets ønske om at beskytte drengen, har man ikke ønsket at offentliggøre detaljer i sagen før nu.

Den 20-årige irakers papirer viste, at han var kommet til Østrig via Balkan den 5. september sidste sidste.

Unge kvinder blev udsat for asyl-krænkelser: De rager på os
Unge kvinder blev udsat for asyl-krænkelser: De rager på os

Sagen fra Wien er det seneste eksempel i en række sager, hvor asylansøgere kædes sammen med seksuelle krænkelser i svømmehaller. I Bornheim syd for Köln i Tyskland er asylansøgere 'persona non grata 'i byens svømmehal, efter flere kvinder har klaget over at blive seksuelt chikaneret.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx