Af - 23/08-16 12:44

18-årige Selena er aseksuel - har ikke lyst til sex overhovedet18-årige Selena er aseksuel - har ikke lyst til sex overhovedet

Mange tror fejlagtigt, hun bare er kræsen.

storybild

18-årige Selena Seraphin har hverken lyst til sex eller intimitet, noget hun har vidst siden hun var 13 år, da de første gang gik op for hende, der fandtes et ord for hendes følelser.

- Jeg vidste, jeg vra aseksuel i mine tidlige teenageår. Jeg havde altid følt mig aseksuel, men jeg begyndte først at finde ud af, der fandtes et ord for mine følelser i den alder, siger hun til Daily Mail.

Det at være aseksuel er ikke det samme for alle. Nogle er i et sexløs forhold, mens andre dyrker sex, selvom de ikke har lyst.


For Selena Seraphin betyder det, at hun ikke har lyst til at være i et forhold med nogen, og at hun slet ikke har lyst til sex. Og hendes følelser fører ofte til akavede situation, når fyre prøver at lægge an på hende.

- De fleste tror, at jeg er kræsen. og at de kan overtale mig ved at flirte. De kan simpelthen ikke forstå, at jeg på ingen måde er tiltrukket af dem, siger hun.

- Det er meget ubehageligt for mig, når de bliver ved med at flirte, selvom jeg allerede har fortalt dem, at jeg på ingen måde er tiltrukket af dem. siger hun til Daily Mail.


Det er en bred antagelse, at omkring en procent af befolkningen er aseksuelle, og fordi der sjældent har været fokus på fænomenet, er mange mennesker uforstående, når de møder en aseksuel.

- Det er vigtigt at forstå, at aseksuelle personer ikke skal helbredes. Det er en identitet og ikke en lidelse, siger seksualeksperten Desiree Spierings til avisen.


Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelsk betjent udskrevet efter...
bt.dk
'Det var mega pinligt, og jeg flovede...
bt.dk
BTs Formel 1-ekspert om...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx