Af Sebastian Kirk - 21/11-17 16:03

Emma tør ikke have sex: Bliver gravid lige meget hvadEmma tør ikke have sex: Bliver gravid lige meget hvad

storybild

Emma Brown blev første gang gravid som 18-årig, selv om risikoen kun var 1 procent.

For nogle kvinder er det næsten umuligt at blive gravide, uanset hvordan og hvor meget de prøver.

For britiske Emma Brown er problemet helt omvendt. Hun har stort set prøvet alle former for prævention, og selv om hun ikke havde planlagt at få børn, har hun nu fire.

Den 31-årige kvinde er mor til pigerne Sofie, Sarah og Stevie på henholdsvis 12, 11 og 5 år samt sønnen Reginald på 1 år. Hun elsker dem højt, men havde aldrig regnet med at få dem.

Som 17-årig indledte Emma Brown et forhold med 18-årige Leigh. Hun havde fået en såkaldt p-sprøjte, der forebygger graviditet med 99 procents sikkerhed - men efter et år fandt hun pludselig ud af, at hun var gravid i sjette måned.

»Jeg var lamslået. Jeg havde ikke fået min menstruation i en evighed, men det var ikke usædvanligt med det præventionsmiddel. Og der var ingen baby-bule,« forklarer hun til The Sun.

Et par måneder senere kom Sofie til verden, og det var 'kærlighed ved første blik', som Emma udtrykker det. Men hun var stadig fast besluttet på, at hun ikke skulle have flere børn, så hun begyndte at tage p-piller.

I april 2006 skete det uundgåelige alligevel: Emma opdagede, hun var gravid. Igen var det i sjette måned, og igen var der ingen bule at spore på hendes mave. Kort tid efter blev Sarah født.

Emma og Leigh gik fra hinanden et års tid efter, og hun levede som alenemor i en periode. I 2010 mødte hun så en ny mand, Adam, og denne gang var hun ekstra forsigtig. De brugte p-piller OG kondomer - men den kvikke læser kan nok godt regne ud, hvad der alligevel skete. Stevie blev født, og Emma besluttede sig nu for at blive steriliseret.

I en alder af 25 mente lægen dog, at det var lige tidligt nok, så i stedet blev de enige om, at hun fik en spiral. Og den virkede fint - indtil marts 2016, hvor Emma igen var blevet gravid. Efter sønnen Reginald var blevet født, gik lægen med til, at Emma blev steriliseret.

»Lægen var lige så chokeret, som jeg var. Hun sagde, hun aldrig havde set det ske før. Det er ikke ideelt at blive steriliseret i så ung en alder, men jeg har ikke rigtig noget valg, siger Emma til The Sun.

Forholdet med Adam holdt heller ikke, og Emma er nu som 31-årig alenemor til fire børn. Og selv om hun er steril, tør hun nærmest ikke røre ved en mand.

»Nu er der faktisk nul procents chance for, at jeg bliver gravid. Men jeg er for bange til at have sex nu - det er bare ikke al det stress værd,« siger hun.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se videoen: Fagboss i voldsomt...
bt.dk
Ambassadør for E-løbet:...
bt.dk
Midt i dansk detailkrig: Medie - nu...
bt.dk
To drenge ramt af bil i voldsom...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx