Af - 24/09-15 09:13; Opdateret: 24/09-15 10:45

Amanda sagde nej til kræften: Nu viser hun sig frem uden brysterAmanda sagde nej til kræften: Nu viser hun sig frem uden bryster

Amanda Stewart skulle ikke tænke sig længe om, da lægerne rådede hende til at få fjernet begge sine bryster.

storybild

Amanda Stewart sagde ja til at få fjernet begge sine bryster.

Hvordan ville du reagere, hvis lægerne rådede dig til at få fjernet begge dine raske bryster? Amanda Stewart var ikke i tvivl. Hun lod lægerne fjerne begge sine.

I Amanda Stewarts familie har der været flere tilfælde af brystkræft – også med dødelig udgang. Derfor var hun ikke et sekund i tvivl. Hun sagde nej til kræften og lod begge sine bryster fjerne.

Det skriver The Independent.

Brysterne har stadig brug for støtte
Brysterne har stadig brug for støtte

Da Amanda Stewart har flere familiemedlemmer, der har været igennem samme operation, var hun forberedt på, hvad der ventede hende. Og den viden har været vigtig for hende. Alligevel synes hun, det var svært at finde information omkring operationen.

Derfor startede hun Facebook-siden 'Cancer. You lose' – 'Kræft. Du taber'. Her har hun løbende postet billeder af sig selv og sine bryster – før og efter de er blevet fjernet.

󾭞🏼󾭞🏼󾌬

Posted by Cancer. You lose on 5. august 2015

"Som at købe blomster til sin mor eller kæreste"

OBS

Grafisk billede. Tryk for at vise.

På den måde håber hun at kunne hjælpe andre i samme situation.

- Jeg troede ikke, jeg ville være så positiv bagefter, men nu er det seks uger siden. Jeg har det godt, og jeg skal ikke se frem til en kræftdiagnose. Jeg kan være her for mine børn. Det er en gave, der er blevet givet til mig, og jeg har taget imod den med begge hænder, fortæller Amanda Stewart til Independent.

Kvinders bryster fjernes - uden at redde liv
Kvinders bryster fjernes - uden at redde liv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx