Af Niels Pedersen - 11/10-17 09:39

Blev droppet lige inden vennens bryllup: Hendes modige reaktion ændrede altBlev droppet lige inden vennens bryllup: Hendes modige reaktion ændrede alt

Amerikanske Madison vendte noget rigtig ærgerlig til en solstrålehistorie.

storybild

Madison O'Neill fandt sin drømmefyr på den mest usandsynlige måde. (Billede: Privat)

Madison O'Neill stod i noget af et dilemma. Hendes kæreste havde slået op lige inden vennens bryllup, som hun vildt gerne ville med til - men ikke alene. Derfor traf hun en beslutning, vis konsekvenser hun ikke i sin vildeste fantasi kunne have forestillet sig: Hun søgte efter en bryllupsledsager på Twitter, men endte med at finde meget mere end det.


'Hiv fat i mig, hvis du vil være min ledsager til et bryllup i morgen,' skrev Madison O'Neill på Twitter den 10. juli 2015.

Det var mest af alt for sjov, og Madison O'Neill var sikker på, at kun hendes tætte venner kunne finde på at sige ja til tilbuddet, fortæller hun til BuzzFeed, Det skulle vise sig, at hun tog fuldstændig fejl - og heldigvis for det.

Det eneste tilbud, Madison fik, kom fra Charlie Dohrmann, som hun ikke kendte udover at de havde gået på samme gymnasium. Hun var noget tøvende og frygtede, at de slet ikke ville have noget at tale om, men valgte til sidst at give det chancen.

»Jeg endte med at sige ja, da jeg vurderede, at en akavet ledsager ikke ville være jordens undergang,« siger Madison O'Neill til BuzzFeed.

Det skulle vise sig at være hendes livs bedste beslutning. Til Madison O'Neills store overraskelse havde hun og Charlie Dohrmann en forrygende aften sammen til vennens bryllup. Ja, de gik faktisk så godt i spænd, at der hurtigt var amoriner i luften mellem dem.

Faktisk havde Charlie Dohrmann allerede i gymnasietiden haft et særdeles godt øje til sin bryllupsdate.

»Han syntes jeg var sød i gymnasiet, men havde aldrig haft modet til at snakke med mig. Derfor så han mit tweet som en mulighed og tænkte; hey hvorfor ikke,« siger Madison O'Neill.

Kort efter vennens bryllup blev Madison og Charlie kærester, og efter to et halvt års forhold var Charlie klar med en ny overraskelse til Madison: Han friede til hende.

»I starten troede jeg, han lavede sjov, men da jeg fandt ud af, at han mente det, blev jeg helt ud af mig selv. Jeg havde slet ikke set det komme,« siger Madison O'Neill til BuzzFeed.

Behøver vi skrive, at hun sagde 'ja'?

Et par dage efter at forlovelsen var en realitet, delte Madison O'Neill den utrolige og hjertevarme historie om, hvordan hun og Charlie fandt hinanden på Twitter, hvor den er gået lige i hjerterne på folk og fået et hav af likes og delinger.


'Det er skørt, hvordan tingene mager sig,' skriver Madison O'Neill nu på Twitter.

Det er svært at være uenig med hende.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Teenager dræbt i arbejdsulykke
bt.dk
Blev ringet op af verdens største...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Medie: FC Midtjylland tæt på massiv...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx