Af Sebastian Kirk - 02/09-17 22:04

Angelica skulle bare tage sine øjendråber: Så skete det værst tænkeligeAngelica skulle bare tage sine øjendråber: Så skete det værst tænkelige

Kig hellere godt efter, når du putter noget i øjnene!

storybild

25-årige Angelica Konradsson kom galt afsted, da hun skulle tage sine øjendråber i går.

En 25-årig svensk kvinde kom gevaldigt galt afsted, da hun i går skulle tage sine øjendråber, som hun bruger for at forhindre tørre øjne.

For da Angelica Konradsson fra byen Umeå stod på badeværelset og skulle gribe ud efter den lille flaske med øjendråber, kom hun i stedet til at tage fat i en anden lille flaske - fyldt med sekundlim.

Hun opdagede desværre først sin fejl, da det var for sent - og pludselig kunne hun slet ikke åbne sit ene øje.

»Et øjeblik efter var øjenlågene klistret sammen. De sad fast som bjerge,« fortæller Angelica Konradsson til den svenske avis Expressen.

Kort efter begyndte det at svide kraftigt i øjet, og Angelica vidste straks, at noget var galt, og at hun måtte skynde sig på skadestuen.

»Jeg skulle lime en trædims fast inde i skabet, og derfor stod flasken med lim der - hvilket jeg nu indser var meget dumt. Og jeg behøver vel ikke at fortælle, at det gjorde meget ondt,« fortæller Angelica Konradsson.

På hospitalet troede lægerne ikke deres egne øjne (hø hø), men efter et par timer var Angelica klar til at blive udskrevet - med en enorm klap for øjet.

»De fortalte mig, at limen var mekanisk, og at den ikke kunne opløses. Men de formåede at få nogle bedøvelsesdråber ind for at tørre øjet. Det kunne mærkes, men var ikke uudholdeligt,« siger hun.

Expressen har talt med lægen, der behandlede Angelica. Vedkommende har ikke oplevet noget lignende før.

»Men tilsyneladende har der været et problem i de seneste 30 år, siden producenter af superlim begyndte at lave flasker, der ligner øjendråber. Så det sker lejlighedsvist verden over, at folk kommer ind med sådanne skader,« siger lægen.

Nu går der et par uger, før Angelicas øje er normalt igen. Men metroxpress har været i kontakt med hende i dag, og hun fortæller, at det går fint.

»Jeg var til undersøgelse i dag, og det viste sig, at slimhinden på min hornhinde er begyndt at regenerere, så alt er gået godt,« fortæller hun.

Hun lader til at være ved godt mod, men der er dog én ting, der tynger hende en smule:

»Det værste er, at lægerne har fjernet mine øjenvipper.«

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Årets hidtil dyreste hussalg: Så...
bt.dk
Situationen på det danske...
bt.dk
Midtjylland opgav guldet og har sat...
bt.dk
Medarbejdere er rasende: De ansatte...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx