Af Julie Laurs Bundgaard - 29/01-18 17:41

Lille pige kidnappet på åben gade: Nu frygter politiet, at hun ikke er hans første offerLille pige kidnappet på åben gade: Nu frygter politiet, at hun ikke er hans første offer

En video, som FBI har offentliggjort, viser det dramatiske øjeblik.

Kidnapning i Chicago

Ovenfor kan du se det dramatisk øjeblik

FBI har offentliggjort en video af et barn, der ved højlys dag blev kidnappet i en forstad til Chicago i USA. Myndighederne forsøger nu at finde ud af, hun var hans første kidnapning.

Det skriver Fox News.

I den dramatiske video ser man en mand stige ud af sin parkerede bil på en gade i Calumet city, der ligger syd for Chicago. Manden bevæger sig lidt rundt om bilen, alt imens en ung pige kommer gående imod ham.

Da pigen, som er sløret på videoen, fordi FBI ikke ønsker hendes identitet kendt, når op til manden, griber han fat i hende, tvinger hende ind i sin bil og kører fra stedet.

Episoden fandt sted 20. december 2017, men FBI Chicago gør opmærksom på, at tidsstemplet på videoen er forkert.

Ifølge FBI er manden på videoen 38-årige Bryan Protho, som sidenhen er blevet anholdt og tiltalt for at kidnappe et barn. Manden skulle angiveligt have tvunget pigen ind i sin røde Ford Explorer og kørt fra stedet, hvorefter han parkerede bilen i en gyde og forgreb sig på hende.

Det lykkedes dog pigen at flygte og vinke en forbikørende bil til siden. Ifølge anklageren, var det bilisten, der samlede pigen op, der meldte episoden til politiet.

FBI Chicago oplyser, at de har offentliggjort videoen som et led i en igangværende efterforskning, for at finde ud af, om den røde Ford Explorer kan være knyttet til andre forbrydelser.

Bryan Protho er på nuværende tidspunkt varetægtsfængslet og skal stilles for retten 20. februar, hvor han risikerer at blive idømt fængsel på livstid.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Tennis-direktør afviser...
bt.dk
Tusindvis af pendlere tages som...
bt.dk
12-årig Emilie fra Assens i...
bt.dk
Wozniackis ekstræner efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx