Af - 25/04-16 22:59

Forskning: Sådan kan kvinder beskytte deres mænd mod andre kvinderForskning: Sådan kan kvinder beskytte deres mænd mod andre kvinder

Kvinder og mænd har siden tidernes morgen skærmet deres partnere mod andre interesserede. Ny forskning viser, at kvinder har en lidt speciel og ubevidst måde at gøre det på.

Bildstrecke im Grossformat »

Det kan gå hedt for sig, når fremmede kvinder forsøger at vriste en mand fri fra et fast forhold til en anden kvinde. Nu viser ny forskning, at kvinder har en indbygget og ubevidst metode til at skærme deres mænd fra en helt bestemt type kvinder.

Sådan lyder det fra et hold amerikanske forskere i et nyt studie på området.

Stressede kvinder har mindst score-succes
Stressede kvinder har mindst score-succes

I deres undersøgelser opdagede forskerne, at kvinder helt instinktivt skærmer deres ønskede mandlige partnere mod kvinder, der har ægløsning. Forskerne ville i deres studie undersøge, hvilken slags kvinde, kvinder med en mandlig partner ville lukke ind i deres liv.

I løbet af fire eksperimenter blev en flok kvinder med mandlige partnere fremvist billeder af andre kvinder, der var taget mens de enten havde eller ikke havde ægløsning. Det viste sig, at hvis kvinder var vilde med deres mand, så afviste de rent instinktivt billeder af kvinder, der havde ægløsning.

TV: Denne fælde afslører om din partner er utro
TV: Denne fælde afslører om din partner er utro

Som bonus information kan det også fortælles, at kvinderne blev mere seksuelt tiltrukkede af deres partnere, når de blev fremvist billeder af kvinder med ægløsning.

Forskerne mener, at resultaterne peger på, at kvinder er ekstremt følsomme over for signaler fra andre kvinder om deres fertilitet og dermed kan reagere ved at beskytte deres parforhold ud fra de oplysninger.

Studiet er publiceret i det videnskabelige magasin American Psychological Association.

LÆS OGSÅ: Disse personlighedstræk går igen hos den utro partner

LÆS OGSÅ: Her er den RIGTIGE grund til at folk er utro

LÆS OGSÅ: Mænd og kvinder reagerer forskelligt på seksuel utroskab

LÆS OGSÅ: Ekspert: Disse tre trin fører til utroskab

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter makabre drab på 3-årig og...
bt.dk
Politifolk dømt: Blev bestukket af...
bt.dk
Hella Joof taler ud om sin store...
bt.dk
Ny aftale: Døende patienter får...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx