Af - 13/06-15 09:07; Opdateret: 13/06-15 09:28

Politiet håner gerningsmand på Facebook: - Vi ses i rettenPolitiet håner gerningsmand på Facebook: - Vi ses i retten

Svensk politi er overbevist om, at de nok skal finde en gerningsmand, der efterlod sig et tydeligt spor, inden han stak af fra gerningsstedet.

Bildstrecke im Grossformat »

I galleriet herover kan du se flere eksempler på, hvordan svensk politi bruger humor på de sociale medier.

Klik gennem galleriet herover for at se flere sjove eksempler på, hvordan svensk politi bruger humor til at nå ud med deres budskab på sociale meder.

- Til dig, som helt uprovokeret smadrede forruden på en personbil med dine bare næver midt i et kryds - vi ses i retten.

Sådan skrev den svenske politikreds Södermalm Politi fra Stockholm på Facebook i går aftes. Med til beskeden var et billede af et stykke papir med et meget tydeligt og næsten komplet håndaftryk.

'Lille værelse uden køkken': Svensk politi laver sjovt tilbud til årets studenter
'Lille værelse uden køkken': Svensk politi laver sjovt tilbud til årets studenter

Till dig som helt oprovocerat slog sönder en framruta på en personbil med dina bara händer mitt i en korsning. Vi ses i rätten.

Posted by Polisen Södermalm on 12. juni 2015

- En person har slået på en bil i trafikken og har i den forbindelse afsat et ganske tydeligt spor, forklarer politiassistent fra Södermalm Politi Antti Järvelä, som lagde billedet på Facebook, til svenske Metro.se.

Svensk politi med kreativ GUIDE: Sådan klager du over dit narko
Svensk politi med kreativ GUIDE: Sådan klager du over dit narko

Politiet har endnu ikke nogen mistænkt i sagen, men Antti Järvelä kalder det ‘et godt spor’. Han er overbevist om, at sagen er løst inden længe.

- Vi tror, at vi får opklaret det ganske snart alligevel, siger han.

På et halvt døgn har opslaget fået mere end 15.000 likes - væsentligt flere end gennemsnittet af kredsens opslag på Facebook - og hos Södermalm Politi er man da også begejstret for muligheden for at udnytte de sociale medier.

- Det er sjovt, siger Antti Järvelä.

- Det er fantastisk, at vi kan bruge sociale medier til at nå ud og fortælle om vores dagligdag. At vi kan dele ting, der nogle gange er lidt mere seriøse, men også ting i den lettere og sjove ende, siger han til avisen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx