Af - 14/12-15 17:09

GALLERI: Bryllupsfotograf tager smukke billeder gennem gæsterne øjne - bogstavelig taltGALLERI: Bryllupsfotograf tager smukke billeder gennem gæsterne øjne - bogstavelig talt

Den australske fotograf har fundet sin helt egen måde at tage unikke bryllupsbilleder på.

Bildstrecke im Grossformat »

Nogle gange kunne man ønske sig at se noget gennem andres øjne - og det kan faktisk lade sig gøre, hvis man er lidt kreativ.

Det beviser en række helt unikke bryllupsbilleder af den australske bryllupsfotograf Peter Adams-Shawn, som står bag firmaet Memories of Tomorrow Photography.

TV: Glem den kedelige bryllupsvideo - dette par lod hunden filme
TV: Glem den kedelige bryllupsvideo - dette par lod hunden filme

Han har nemlig forsøgt at finde anderledes perspektiver på klassiske bryllupsmotiver. Og det har resulteret i en række smukke fotos, hvor øjet på gommen, brudens far eller en anden gæst ved brylluppet er blevet brugt som lærred.

Langt fra alle Peter Adams-Shawns bryllupsbilleder bliver taget på den måde, men fotografen tager omkring to refleksionsbilleder per bryllup - hvis brudeparret ønsker det.

Rasende bryllupsfotograf går viralt: DROP SMARTPHONES!
Rasende bryllupsfotograf går viralt: DROP SMARTPHONES!

Selv om man kunne forestille sig, at det kræver posering og præcis koordinering at få et øje-foto i kassen, så er det faktisk ikke tilfældet, forklarer Peter Adams-Shawn til metroxpress.

- Det er faktisk ikke særlig svært. Alle øjne har samme kurve. Så snart du forstår vinklerne, og hvordan det fungerer, så er det faktisk meget ligetil at tage sådan et billede, fortæller han.

Skandinavisk par har taget verden med storm med deres rejsebilleder
Skandinavisk par har taget verden med storm med deres rejsebilleder

Han behøver faktisk ikke at komme tættere på end 30 cm, og de fleste gange er det ikke engang sikkert, at øjets ejer opdager, at billedet bliver taget.

Efterfølgende kræver det heller ikke meget justering med photoshop at få de smukke reflektioner frem.

Præst afbryder bryllupsceremoni for at hive 'stangen' frem
Præst afbryder bryllupsceremoni for at hive 'stangen' frem

- Jeg forstår efterhånden, hvad der skal til for at tage billederne - altså hvilket lys, jeg skal kigge efter. Så det, der kommer ud af kameraet, er stort set allerede, som det skal være, siger fotografen.

Det første øjebillede tog Peter Adams-Shawn tilbage i 2011, da han lagde mærke til reflektionen og greb chancen til at skyde et anderledes bryllupsfoto.

Siden har han også eksperimenteret med refleksioner i vielsesringe - alt sammen, for at give brudeparret noget helt specielt.

Vandt skørt væddemål - nu skal Nic være Ninja Turtle til sit bryllup
Vandt skørt væddemål - nu skal Nic være Ninja Turtle til sit bryllup

- Det handler om at gøre billederne mere symbolske og meningsfulde. Både ring- og øjereflektionerne skal fortælle en historie - eller i det mindste efterlade beskueren med muligheden for at opdigte en selv, siger Peter Adams-Shawn.

Klik gennem galleriet øverst for at se billederne og se flere eksempler på Peter Adams-Shawns 'eyescapes' i videoen herunder:


LÆS OGSÅ: Populært bryllup: Brudepar giver gæsterne en hashbar i stedet for en almindelig bar

LÆS OGSÅ: Aniston havde ikke disse 'Venner' med til sit bryllup

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx