Af - 26/08-15 09:13; Opdateret: 26/08-15 09:27

Hun fik leveret 12 pakker mel - her er den romantiske grundHun fik leveret 12 pakker mel - her er den romantiske grund

Paige-Ellen Williams takkede nej, da et bud kom med 12 pakker mel. Først senere forstod hun joken.

Bildstrecke im Grossformat »

Når man har en kæreste med en anderledes humor, kan man blive udsat for lidt af hvert. Det kan Paige-Ellen Williams skrive under på, efter hendes kæreste tog fusen på hende.

22-årige Paige-Ellen Williams havde haft en hård dag, da hun lod ham vide, at hun følte, hun fortjente at få et dusin blomster. Mandag i sidste uge bankede et bud fra fødevarekæden Tesco på døren med flere tunge poser.

- Jeg forklarede ham, at han måtte have fået den forkerte adresse, for jeg havde ikke bestilt noget fra Tesco, og jeg handler aldrig online. Så han gik tilbage til sin vogn.

- Lidt senere kom han tilbage og insisterede på, at leverancen var til mig, og at han lige havde snakket med min kæreste Richard, siger Paige-Ellen Williams til Wales Online og fortsætter:

- Jeg var så forvirret, da han satte poserne på bordet, og jeg opdagede, at én af dem var fyldt med mel. Det var ikke før, at han var gået, at det gik op for mig, at alle poserne var fyldt med mel. Og så faldt det på plads.

Se de sjove billeder: Lad aldrig andre photoshoppe dine feriebilleder
Se de sjove billeder: Lad aldrig andre photoshoppe dine feriebilleder

Sagen er den, at blomster hedder 'flowers' på engelsk, mens mel har det nærliggende ord 'flour'. Det havde kæresten valgt at udnytte, og han skyndte sig at drille kæresten på Facebook.

Han lagde endda også parrets SMS-korrespondence op på de sociale medier:

Det er ikke første gang, at Richard Selway driver gæk med sin kæreste. Da hun var syg, valgte han at komme med blomster - men sikkerhed kommer jo først, ikke sandt?

Om sin kærestes særlige humor, siger Paige-Ellen Williams.

- Han er som regel meget romantisk og omsorgsfuld, og han er en fantastisk far til vores datter Hazel. Men han har en skør humor. Han er meget heldig, at jeg finder ham sjov.

Vejen til kvinders hjerte: Sådan hjælper mad på romantikken
Vejen til kvinders hjerte: Sådan hjælper mad på romantikken

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx