Af - 28/04-16 18:45

Kvinder, der er udsat for utroskab, vinder til sidstKvinder, der er udsat for utroskab, vinder til sidst

Kvinder, der har mistet deres partner til utroskab, har det uden tvivl skidt. Ny forskning viser dog, at de efterladte kvinder i sidste ende vinder i datinglivet.

Bildstrecke im Grossformat »

Is og chokolade, hævn eller en hurtig omgang i kanen. Der er mange måder at håndtere utroskab i livet. Fællesnævneren er dog nok, at de fleste er kede af det. Nu viser ny forskning dog, at kvinder, hvis partnere har været dem utro, i sidste ende bliver bedre til at finde den helt rigtige partner.

Det skriver Science Daily.

Glem 7-årskrisen: De fleste er utro meget før
Glem 7-årskrisen: De fleste er utro meget før

Studiet, der efter sigende er det største studie i kærestebrud nogensinde, involverede 5.705 deltagere fra 96 lande verden over. Efter at deltagerne havde besvaret et spørgeskema online, opdagede forskerne ‘fordelen’ ved som kvinde at have mistet sin partner til utroskab.

- Kvinder, der mister deres deres partner til en anden kvinde, oplever en periode med sorg, men kommer ud på den anden side med en en forhøjet ‘partner-intelligens’. Det gør hende bedre i stand til at opfange signaler, der kunne tyde på, at den potentielle partner har en lav værdi som mage, siger lektor Craig Morris til Science Daily.

Fans i oprør: Jay-Z var utro med Beyonces veninde
Fans i oprør: Jay-Z var utro med Beyonces veninde

Han kalder det ‘at vinde på den lange bane.’

Kvinderne bliver simpelthen bedre til at læse adfærd hos mænd, der er sammenlignelige med mænd, der er utro og generelt bare usandfærdige. Det er en evne, som forskningen altså viser vil gavne kvinden senere i livet, når hun skal vælge en partner for livet og potentiel far til sit barn.

TV: Denne fælde afslører om din partner er utro
TV: Denne fælde afslører om din partner er utro

Ifølge parforholdsekspert Jean Hannah Edelstein er det dog ikke ny viden.

- Studiet bekræfter, hvad de fleste mennesker, der har været gennem et brud, allerede vidste. Det kan føles meget smertefuldt, men også give vigtige livserfaringer, der virkelig hjælper os med at foretage bedre beslutninger i fremtiden, siger hun til The Telegraph.

Nu er det altså videnskabeligt bekræftet. Utroskab giver kvinder mentale ar, som vil hjælpe dem med at vælge den perfekte far til deres børn senere i livet.

LÆS OGSÅ: Disse personlighedstræk går igen hos den utro partner

LÆS OGSÅ: Her er den RIGTIGE grund til at folk er utro

LÆS OGSÅ: Var din mor eller far utro? - Så har du dobbelt så stor risiko for selv at være det

LÆS OGSÅ: Utro én gang? Sådan bliver det fremover ifølge videnskaben

LÆS OGSÅ: Mænd og kvinder reagerer forskelligt på seksuel utroskab

LÆS OGSÅ: Ekspert: Disse tre trin fører til utroskab

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

Annonce



Hitter på mx