Af - 04/01-16 14:24

13 stadier alle går igennem første arbejdsdag efter jul13 stadier alle går igennem første arbejdsdag efter jul

Disse stadier går du helt sikkert igennem på din første arbejdsdag efter en dejlig lang juleferie.

storybild

Det er ikke helt nemt at komme tilbage på job efter ferie (Billede: AP/arkiv)

Ferien har været god og lang, og du har nydt det med masser af Netflix og god mad. Men nu er det blevet tid til at være ansvarlig og begynde arbejdet igen. Og det er ikke nemt.

Fornægtelse


Du vågner og starter dagen med at benægte, at du skal på arbejde. Det føles bare bedre at forestille sig, at resten af dagen skal bruges i den varme seng.

Vrede


Det er ikke verdens fedeste morgen. Du bliver faktisk ret sur over at skulle så vildt tidligt op efter en ferie, hvor du har sovet dejligt længe.

Ønsketænkning


Du nærmer dig et punkt, hvor du vil modtage et trafikuheld på vej til jobbet med kyshånd - kun for at slippe for at tage på arbejde.

Misundelse


Du tænker, at mange andre folk i denne verden har det så meget lettere end dig. Hvem der bare var barn igen!

Mindre begejstring


Kaffemaskinen på jobbet drager dig faktisk lidt. Du har faktisk også savnet at glo på din lækre kollega en del. Måske bliver det alligevel en ok dag.

Skam


Spejlet på badeværelset afslører de ekstra kilo på sidebenene, som julemaden har bragt med sig. Forhåbentlig opdager kollegaerne det ikke.

Mindre glæde


Det bliver måske meget godt at komme tilbage på job igen. Det er trods alt bedre end at ligge i sengen hele dagen.

Skuffelse


Glæden skylles hurtigt væk, da du møder ind, og din lækre sidemakker er syg med høj feber. Hvorfor tænkte du ikke på det?

Jalousi


Du tjekker lige Facebook, før du begynder at arbejde. Det skulle du aldrig have gjort, for Sjanne, der er i Thailand, har netop lagt badebilleder op. ØV!

Fortrydelse


Mens dine kollegaer snakker om, hvor produktive de har været i julen, kommer du i tanke om, at du nok skulle have brugt din tid lidt bedre i din ferie. At binge-watche Venner fire dage i streg var dejligt afslappende, men måske ikke den bedste prioritering af din tid.

Frygt


Du opdager, at du skulle nok ikke have udskudt alle dine opgaver til den første uge af det nye år. Sveden begynder stille og roligt at pible ned af din pande.

Acceptering


Du affinder dig med, at der ikke er meget, du kan gøre. Regningerne skal betales, og jobbet er faktisk ikke så slemt, som det virkede i morges.

Lettelse


Det er fyraften, og du er fri! Dagen har været usædvanlig hård, men du klarede det! Nu skal du bare hjem og slappe af og måske se en sæson Venner eller to.

Hat-tip til britiske Metro.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx