Af Laura Rode Nygaard - 07/04-18 19:25

Efter formodet angreb i Tyskland: Her er Udenrigsministeriets opfordring til danskere i områdetEfter formodet angreb i Tyskland: Her er Udenrigsministeriets opfordring til danskere i området

Gerningsmanden skulle angiveligt have skudt sig selv.

storybild

(Billede: HANDOUT)

Følg den dramatiske udvikling i Münster i LIVE-bloggen her på BT.

En varevogn er lørdag eftermiddag kørt ind i en folkemængde i den tyske by Münster.

Det vides endnu ikke med sikkerhed, om der er tale om en overlagt handling eller en trafikulykke, ligesom antallet af døde og sårede endnu er ubekræftet - omend der i tyske medier er forlydender om indtil videre tre dræbte og op imod 30 sårede.

Det danske Udenrigsministeriets Borgerservice har kort før klokken seks lørdag aften ingen oplysninger om eventuelle danskere, der skulle være berørt af det formodede angreb, oplyser det til BT.

Er du i Münster, og ved du noget? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.På Twitter opfordrer det endvidere til, at man holder sig fra Kiepenkerl-området i den nordlige del af byen Münster og ellers følger myndighedernes råd og info på blandt andet det lokale politis Twitter-konto.

Den grå varevogn kørte lørdag eftermiddag ind i en menneskemængde i den tyske by, der ligger i den nordlige del af delstaten Nordrhein-Westfalen.

Efterfølgende skulle gerningsmanden angiveligt have skudt sig selv, oplyser politiet ifølge flere tyske medier.

Er du i Münster, og ved du noget? Så hører BT meget gerne fra dig. Send en mail til 1929@bt.dk eller skriv en besked til os her på Facebook.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Statskassen lænset for milliarder: Nu...
bt.dk
LIGE NU: Adskillige uheld på...
bt.dk
Tjener millioner på danskernes...
bt.dk
Blomsterhandler om Kronprinsen: Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx