Af Jens Holmberg - 12/07-17 11:26

Følgerne undrede sig over mystisk snapchat-film: Nu afviser Kim Kardashian kokainrygterFølgerne undrede sig over mystisk snapchat-film: Nu afviser Kim Kardashian kokainrygter

Kim Kardashian afviser kokainmisbrug efter Snapchat-selfie med hvidt stof i baggrunden

storybild

Kim Kardashian afviser kokainmisbrug efter Snapchat-selfie med hvidt stof i baggrunden (Billede: CHRIS DELMAS)

Kim Kardashian har været hurtig til at slå kokainrygter til jorden, efter at hun for nylig lagde en selfie op, hvor der i baggrunden lå hvide baner, som lignede kokainstreger.

Det skriver engelske Metro.

Billedet blev lagt op på det sociale medie Snapchat, og fremhævede en selfie af Kim iført blomsterkrans på hovedet.

Men i baggrunden var der altså de her to baner med hvidt pulver, som nogle sociale mediebrugere hurtigt opdagede.

Men nu afviser kendissen, at der skulle være tale om kokain i baggrunden.  Efterfølgende har hun skrevet på det sociale medie Twitter, at det var noget lidt mere ufarligt, der lå i baner på hendes bord.

’Jeg spiller ikke med på rygter som dette, så jeg skal lukke rygtet ned rigtigt hurtigt. Det er sukker fra Dylan's slik-butik,' skrev stjernen på Twitter.

Det lyder måske som en lidt dårlig undskyldning, men ifølge TMZ var Kim Kardashian faktisk inde for at shoppe slik i New York søndag og tog sin datter North West til Dylan's Candy Bar, som er Kim Kardashian favoritslikbutik.

Kim Kardashian har tidligere hævdet, at hun aldrig har drukket meget eller taget stoffer på grund af et råd, som hendes afdøde far gav hende, da hun var yngre.

’Jeg tror, at du ved, at mine søstre drikker for hele familien,’ havde hun sagt til den amerikanske komiker og talkshow-vært  Jay Leno i 2010.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Jens Gaardbo: Kronprinsen er en...
bt.dk
Forskere lover: NU løser vi gåden om...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx