Af - 03/03-17 21:23

EU-politiker forarger: - Kvinder er svagere, mindre og dummereEU-politiker forarger: - Kvinder er svagere, mindre og dummere

En polsk EU-politiker kom med en noget kontroversiel udmelding, da spørgsmålet om ligeløn blev rejst i parlamentet.

Bildstrecke im Grossformat »

EU-parlamentatiker Janusz Korwin-Mikke mener, at kvinder skal have mindre i løn end mænd. Årsagen? Jo, det er fordi, de er dårlige til skak, svagere og mindre intelligente end mænd.

Debatten blev noget ophedet under en debat i Europa-Parlamentet, da den polske politiker kom med en meget voldsom udmelding om hans holdning til ligeløn mellem kønnene.

- Selvfølgelig skal kvinder tjene mindre end mænd. De er svagere, de er mindre, de er mindre intelligente, og de skal altså tjene mindre. Sådan er det, sagde Janusz Korwin-Mikke fra talerstolen.

Korwin-Mikke er løsgænger, og står ikke under noget parti.

Du kan se hans udtalelse i klippet herunder:

Episoden har fået Europa-Parlamentet til at undersøge, om Janusz Korwin-Mikke med sine udtalelser har overtrådt parlamentets interne regler, skriver BBC.

Den polske politiker er tidligere kommet med flere kontroversielle synspunkter om kvinder. Blandt andet har han udtalt, at sæd kan påvirke kvinders hjerner, skriver The Independent.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
DSB hæver priserne for tusindvis af...
bt.dk
Historisk ændring: Nu bliver det...
bt.dk
SÅDAN! Danskere vinder historisk...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx