Af - 08/07-16 12:37

Skuespillers stærke budskab: Du voldtager os alleSkuespillers stærke budskab: Du voldtager os alle

Den svenske skuespiller, Alexander Karim, tordner mod den mand, der voldtog en ung pige midt under svensk popstjernes koncert.

storybild

- Det her er til dig, der tvang dig ind i en ung pige. Til dig, som pressede dit lem ind i hende mod hendes vilje. Til dig, der mente, at bare fordi hun stod foran dig, og du syntes om udsigten, kunne du tage de allerhelligste fra hende.

Kvinde voldtaget under svensk popstjernes koncert
Kvinde voldtaget under svensk popstjernes koncert

Læs hele den ekstremt stærke opsang her: Nyheter24.

Det lyriske angreb er rettet mod den mand, der i sidste uge voldtog en ung kvinde midt under en koncert med den populære svenske popstjerne Zara Larsson. Det skete under festivalen Bråvalla i Norrköping.

- Du der tvinger mig til at have lange samtaler med min søn, med et forebyggende sigte. Som får mig til at google selvforsvarskurser til min datter, kramme hende hårdt og sige, at hun skal elske sig selv. Slå tilbage. Lade hendes krop være hendes egen. Altid. Siger Karim.

Karims prosalignende opsang, er blevet meget vel modtaget af svenskerne, der naturligvis er forfærdede over den grumme voldtægt.

Kvinde voldtog fire små børn 'fordi hun gerne ville gøre sin kæreste glad'
Kvinde voldtog fire små børn 'fordi hun gerne ville gøre sin kæreste glad'

- Du pressede dig ind i hende mod hendes vilje. Mod min Vilje. Mine Børns. Alle børns. Og da du gjorde det, blev verden et lidt værre sted. Det er din arv. Dit bidrag til menneskeligheden. Er du stadig stolt?

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx