Af - 14/01-15 10:41

Professor opfordrer mænd til at droppe underbukserProfessor opfordrer mænd til at droppe underbukser

Der er flere årsager til, at mænd burde droppe at gå med underbukser, forklarer professor.

storybild

(Billede: Polfoto)

Hvad enten der er tale om silkeboxershorts, tangatrusser eller tights i bomuld, så ville det være allerbedst, hvis mænd helt droppede at bruge underbukser.

Og det er der flere årsager til, skriver dailymail.co.uk.

For uanset hvilken type underbukser du foretrækker, så har de effekter, som ikke nødvendigvis ønsker for sine ædlere dele.

Manden, der er født med to penisser: Ekstra penis gjorde mit liv til et helvede
Manden, der er født med to penisser: Ekstra penis gjorde mit liv til et helvede

Silke- og satinboksershorts er svært for kroppen at ånde i. Derfor kommer der hurtigt et fugtigt miljø, der kan forårsager hudsvamp i lysken. Samtidig lugter et svedigt skidt ikke særlig godt.

Og vælger du tangatrussen eller de stramme tights, så er der en risiko for at testiklerne får det for varmt, så fertiliteten falder. Samtidig kan syningen gnave i lysken og give hudinfektioner og rifter.

Se Biebers famøse bule FØR en tur i Photoshop
Se Biebers famøse bule FØR en tur i Photoshop

Store bomuldsboxershorts har masser af stof, der under et par bukser kan bumle og give slidmærker og hudinfektioner i både lyske og andre uønskede steder.

Derfor opfordrer professor Christopher Eden, professor i urologi ved Royal Surrey County Hospital i Storbritannien alle mænd til at droppe underbukserne fuldstændig.

Prævention får en helt ny betydning med disse 'underbukser'
Prævention får en helt ny betydning med disse 'underbukser'

- Der reducerer sveden og risikoen for at få hudinfektioner. Og det øger fertiliteten. I indonesien går mænd med sarong og i Skotland bruger de kilt – ud fra et testikelsundhedsperspeltiv er det det sundeste man kan gøre, siger han og fortsætter:

- Men mange mænd ønsker en vis grad af støtte. Og det er også mere hygiejnisk at have underbukser på, med mindre man vil skifte bukser, som man ellers skifter underbukser. Men i det mindste bør man sove nøgen, så man tillader området at ånde og tekstilerne at forblive kølige og dermed bevare frugtbarheden.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx