Af - 15/09-13 10:32; Opdateret: 15/09-13 11:08

Her er navnet, der forhindrer kvinde i at få kørekortHer er navnet, der forhindrer kvinde i at få kørekort

En kvinde fra Honolulu i Hawaii kan både parallelparkere og køre med trailer. Alligevel er der et problem med hendes kørekort: Hendes navn er simpelthen for langt.

storybild

Her ses Janice Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele (tv.) med sin mand Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele (th.) tl deres bryllup i 1992. (Billede: Polfoto/AP)

En 54-årig kvinde med navnet Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele er vant til, at hendes navn skaber problemer, når hun skal indskrives i diverse systemer. Det skriver usatoday.com

Og nu er det kørekortet, den er gal med. En politimand stoppede for nylig Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele i bil og konfiskerede hendes kørekort, da hendes fulde navn ikke var på.

Læs også Kvindes kønsdel har fået ny navn

Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele fortæller om mødet med politiet:

- Jeg sagde: Stop lige et øjeblik, det er altså ikke min skyld. Det er kommunens skyld, at jeg ikke kan få et ID-kort med mit eget fulde navn på, udtaler Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele.

Navnet Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele fik hun, da hun giftede sig i 1992. Hendes mand fik navnet af sin farfar, som havde hørt navnet i en drøm. I samme drøm fik han at vide, at et barnebarn var på vej. Så derfor skulle han selvfølgelig hedde Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele.

Læs også Fergie har skiftet navn

Hendes mand døde i 2008, men da han var i live, havde han også ofte bøvl med navnet, fortæller Janice Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele til The Associated Press.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Multiresistente bakterier spreder sig...
bt.dk
Kronprins Frederiks ekskæreste i...
bt.dk
Modeekspert sætter ord på prins...
bt.dk
Flyttede 17 dage før samlever døde:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx