Af - 15/09-13 10:32; Opdateret: 15/09-13 11:08

Her er navnet, der forhindrer kvinde i at få kørekortHer er navnet, der forhindrer kvinde i at få kørekort

En kvinde fra Honolulu i Hawaii kan både parallelparkere og køre med trailer. Alligevel er der et problem med hendes kørekort: Hendes navn er simpelthen for langt.

storybild

Her ses Janice Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele (tv.) med sin mand Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele (th.) tl deres bryllup i 1992. (Billede: Polfoto/AP)

En 54-årig kvinde med navnet Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele er vant til, at hendes navn skaber problemer, når hun skal indskrives i diverse systemer. Det skriver usatoday.com

Og nu er det kørekortet, den er gal med. En politimand stoppede for nylig Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele i bil og konfiskerede hendes kørekort, da hendes fulde navn ikke var på.

Læs også Kvindes kønsdel har fået ny navn

Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele fortæller om mødet med politiet:

- Jeg sagde: Stop lige et øjeblik, det er altså ikke min skyld. Det er kommunens skyld, at jeg ikke kan få et ID-kort med mit eget fulde navn på, udtaler Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele.

Navnet Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele fik hun, da hun giftede sig i 1992. Hendes mand fik navnet af sin farfar, som havde hørt navnet i en drøm. I samme drøm fik han at vide, at et barnebarn var på vej. Så derfor skulle han selvfølgelig hedde Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele.

Læs også Fergie har skiftet navn

Hendes mand døde i 2008, men da han var i live, havde han også ofte bøvl med navnet, fortæller Janice Keihanaikukauakahihuliheekahaunaele til The Associated Press.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx