Af - 10/06-16 12:16

Josephine solgte sko på nettet - så fik hun klam beskedJosephine solgte sko på nettet - så fik hun klam besked

Hvordan ville du have reageret?

Bildstrecke im Grossformat »

Rigtig mange mennesker sælger deres brugte sko og tøj på nettet, men det er ikke altid, at køberne har de samme tanker som sælgeren, når det kommer til anvendelsen.

21-årige Josephine havde sat sine sko til salg på nettet, og efter de var blevet solgt, glemte hun at tage annoncen af nettet, og så bød en ny 'køber' sig til.

Sarah blev udnyttet af en med sko-fetish: Hun er ikke den eneste
Sarah blev udnyttet af en med sko-fetish: Hun er ikke den eneste


- Jeg fik en sms fra en, om jeg kunne sende ham et billede af skoene, hvor jeg havde dem på. Jeg fortalte, at de allerede var solgt, men så skrev han igen og spurgte, om jeg havde mange sko, der var brugte. Jeg vidste ikke rigtig, hvad han mente, men så skrev han til mig, at han havde en sko-fetish, siger Josephine til Nyheter24.

Hun slog telefonnummeret op på nettet, hvor hun fandt ud af, det var en 41-årig mand, der havde skrevet til hende.

Vil du slikkes på øjeæblet?
Vil du slikkes på øjeæblet?

- Jeg troede først, det var en joke, men efter jeg tjekkede nummeret, synes jeg det var ækelt, fordi han ville have billeder af mig med skoene på, siger hun.

Josephine har før oplevet, at folk bad om billeder af hende i tøj, hun ville sælge, men efter oplevelsen opfordrer hun til, at man lige undersøger, hvem man er i kontakt med, inden man gør det.

- Det er jo både komisk og tragisk, siger hun til Nyheter24.


Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx