Af Finn Bjørvig Hansen - 06/10-17 20:39

Hundreder af skildpadder brutalt slået ihjelHundreder af skildpadder brutalt slået ihjel

Det er lykkedes de malaysiske myndighederne at arrestere en lokal 60-årig fisker, og de leder stadig efter flere skyldige, efter at skildpadder blev slagtet på brutal vis på strandene på Bum-Bum Island ud for byen Semporna nordspidsen af Borneo.

storybild

Her ses det billede som satte gang i hele sagen, da det blev delt på de sociale medier. Otte døde skildpadder ud for Bum-Bum øen.

Fiskeren bliver tilbageholdt i fem dage, mens hans færden undersøges. Det skriver todayonline.com.

Hændelsen blev først kendt da fotos af omkring otte opskårne skildpaddekadavre med undersiden fjernet, dukkede op på sociale medier.

Mens autoriteterne indledte deres efterforskning, fandt man omkring 100 eller flere skildpaddeskind på Bum-Bum øen. De menes at være slået ihjel af fiskerne, som sælger kød og æg fra skildpadderne.

Sagen med de mange døde skildpadder har også nået Paul Watsons ører. Han er mest kendt for at være grundlægger af Sea Shepard Conservation Society, men han har fordømt synderne og tilbudt en dusør på 5.000 amerikanske dollars for informationer, der fører til en arrestation.

I mellemtiden er der fundet flere døde skildpadder. Denne gang nær den populære dykkerø Mabul.

»Nu skal vi undersøge, om de er blevet dræbt på Mabul, eller om de er drevet dertil fra et andet sted,« siger Augustine Tuuga, direktør for Sabah Wildlife Department.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Jokeren brugte formue på coke: 'Nu...
bt.dk
Michael Laudrup blander sig i...
bt.dk
'Notting Hill'-stjerne død: Blev kun...
bt.dk
Se det: Her gør hun det - bliver OL's...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx