Af Sebastian Bjerring Jensen - 23/12-17 14:46

Norsk milliardærarving delte sit liv på Instagram: Det fortryder hun bittert nuNorsk milliardærarving delte sit liv på Instagram: Det fortryder hun bittert nu

Norske Katharina Andresen måtte rejse fra Amsterdam og hjem til til Norge, fordi en stalker ødelagde hendes liv.

storybild

Her ses Katharina Andresen (tv.) i 2015. (Billede: Privat, Instagram)

Det fortæller den norske milliardærarving i et interview med Dagens Næringsliv.

Katharina Andresen, der er datter af Johan H. Andreas, ejer af investeringsfirmaet Ferd, studerede fra 2015 til 2016 i Amsterdam. Det var her, hun stiftede et ubehageligt bekendtskab med en stalker.

Milliardærarvingen har haft til vane at dele store dele af sit privatliv på de sociale medier, og det var her igennem, at en mand begyndte at genere Katharina Andresen.

Vacation mode

Et opslag delt af Katharina G. Andresen (@kgandresen) den

»Der var en mand, der fulgte efter mig til min studenterbolig. Han så, at jeg gik ind af døren, og at jeg tændte for lyset. Han skrev så til mig i en privat besked på Instagram og spurgte, om jeg boede i den specifikke lejlighed, og han ramte rigtigt. Der var ellers 600 lejligheder i byggeriet,« fortæller hun i interviewet.

Stalkingen blev værre og værre, og Katharina Andresen begyndte at føle sig alene. Derfor besluttede hun sig for at rejse hjem til Norge.

Desuden har det fået milliardærarvingen til at tænke sig mere om på de sociale medier. Blandt andet poster hun ikke billeder fra et sted, før hun har forladt det.

 

 

 

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

'OK18 handler om noget HELT andet end...
bt.dk
Rane Willerslev: Jeg har både angst...
bt.dk
Vidste du det? Det sker der med dine...
bt.dk
Camilla Framnes afslører: Jeg har...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx