Af - 07/07-16 21:20

Ny undersøgelse: Disse to vaner kan ødelægge dit forholdNy undersøgelse: Disse to vaner kan ødelægge dit forhold

Hvor bekymret er du for, at din kæreste ikke elsker dig? Det er ifølge en ny undersøgelse relevant at tænke over, for svaret kan have stor effekt på dit forholds robusthed.

storybild

Det nye studie er udarbejdet af psykologer fra universitetet i Tennessee. Her har bedt 217 mænd og kvinder, der alle var i et fast parforhold, om at udfylde en række spørgeskemaer.

Kritiser din kærestes tøj, hold din partner i kort snor og bagtal svigermor over for kæresten.

Der er mange måde, hvorpå man langsomt kan ødelægge er forhold, men en ny undersøgelse viser, at der er to vaner, som er særligt ødelæggende for dit forhold. Det skriver Independent.

Det nye studie er udarbejdet af psykologer fra universitetet i Tennessee. Her har de bedt 217 mænd og kvinder, der alle var i et fast parforhold, om at udfylde en række spørgeskemaer.

Hver tiende mand kommer for tidligt
Hver tiende mand kommer for tidligt

Et af spørgsmålene i spørgeskemaet handlede om, hvor bekymret man var for, hvorvidt ens kærestede svarede "nej", når man spurgte kæresten, om han/hun elskede en. Et andet spørgsmål omhandlede, hvorvidt man følte sig tilfreds i sit parforhold.

Resultatet af undersøgelsen viste, at folk, der var følsomme over for at blive afvist, var mindre tilfredse i deres parforhold. Dertil fandt forskerne ud af, at forholdet var mere ustabilt, jo mere afhængig man var af sin partner.

Undersøgelse: Så mange parforhold er på randen til at briste
Undersøgelse: Så mange parforhold er på randen til at briste

Der er dog visse faktorer ved denne undersøgelse, som kan gøre resultaterne en smule mindre valide. De medvirkende i undersøgelsen er alle universitetsstuderende, og der er man måske særlig fokuseret på at være uafhængig. Dermed kan resultaterne ikke nødvendigvis anvendes på den almene befolkning.

LÆS OGSÅ: Så lang tid - af hele dit liv - bruger du på at have sex

LÆS OGSÅ: Din toiletrulle sladrer om din personlighed, hvis du hænger den sådan her

LÆS OGSÅ: Ville hylde parforhold, men blev lagt for had efter Instagram-billede

LÆS OGSÅ: Sådan har du sex med den samme person resten af dit liv

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx