Af David Andersen - 07/08-17 18:26

Katie ville presse bums i ansigtet - det kom hun til at fortrydeKatie ville presse bums i ansigtet - det kom hun til at fortryde

Katie Wright måtte gennemleve chok og smerte, efter hun pressede noget, som IKKE var en bums.

storybild

Et uskyldigt skønhedsindgreb hjemme foran spejlet gik for nylig helt galt for unge Katie Wright.

Hun blev træt af at glo på den bums, hun havde i panden, og besluttede sig for at trykke den ud. Men kort efter svulmede hele hendes ansigt op og gjorde ondt, og det gik hurtigt op for hende, at noget var helt, helt galt.

Det skriver New York Post.

'Det føltes som om, at noget var på vej ud gennem min hud', skriver den unge kvinde på Twitter.

Huden gjorde så ondt, at hun besluttede sig for at tage på hospitalet, og det skulle vise sig at være en overordentligt god beslutning. Det var nemlig slet ikke en bums, hun havde fjernet fra sit ansigt, men en stafolykok-infektion.

Fordi hun havde presset en del af det ud, og efterladt et stort sår i sit ansigt, var der stor risiko for, at infektionen ville sprede sig til hjernen eller til øjnene, hvilket ville gøre hende blind, skriver hun på Twitter.

Til alt held søgte hun lægehjælp tids nok til at få stoppet infektionen i at sprede sig i tide. Hendes så er på få dage helet, og hun får intet ar i ansigtet.

Ifølge kvinden selv skyldtes infektionen i første omgang, at hun ikek havde renset sine makeup-børster ordentligt, så hvis nogen derude har en dårlig vane med ikke at få det gjort, er her en opfordring til at gøre det.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Opsigtsvækkende ny teori om...
bt.dk
Lægen troede, hun bare var...
bt.dk
Forholdet gik i stykker, da hun...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx