Af - 30/04-17 11:33

Bedste venner hele livet: Nu har teenagere gjort utrolig opdagelse om hinandenBedste venner hele livet: Nu har teenagere gjort utrolig opdagelse om hinanden

En ung kvinde og mand fra England har gjort en utrolig opdagelse om hinanden, som ændrer alting.

Bildstrecke im Grossformat »

Georgia Bond og Jack Bowman fra Liverpool i England har været bedste venner i stort set hele deres liv.

Men det var ikke før i torsdags, at de fandt ud af, at de rent faktisk har mere end interesser til fælles. De er nemlig bror og søster.

Mystisk grotte afslører grusom hemmelighed efter 1.500 år
Mystisk grotte afslører grusom hemmelighed efter 1.500 år

Begge teenagernes mødre blev i sin tid befrugtet med æg fra en sæddonor, og nu har de så fået bekræftet, at det er den samme mand, der er far til dem begge.

- Efter at have været bedste venner i størstedelen af mit liv har vi altid joket med, at vi havde den samme sæddoner, og at vi var bror og søster, skriver Georgia Bond i et Twitter-opslag, som er blevet liket og delt mere end 100.000 gange på et par dage.

Nick købte billig kampvogn: Så fandt han noget, der har gjort ham til mangemillionær
Nick købte billig kampvogn: Så fandt han noget, der har gjort ham til mangemillionær

Her forklarer hun, at de først for et par uger siden fandt ud af, at det er muligt at få information om sit ophav, hvis man er kommet til verden via sæddonation.

- Efter at have ventet spændt ved postkassen i flere uger fandt vi i dag ud af, at vi har den samme sæddoner, så vi er virkelig bror og søster. Jeg er den gladeste person i verden lige nu, skriver den unge kvinde og afslutter:

- Det er det bedste, jeg nogensinde har gjort. Mirakler kan ske ❤❤❤❤.

Studerende onanerer sig til ekstra lommepenge
Studerende onanerer sig til ekstra lommepenge


Det første, mange Twitter-brugere har spurgt om, er, om de to nogensinde har ‘lavet’ noget sammen, som kunne vise sig at være akavet, når nu de ved, at de er nært beslægtede. Men det er der absolut ingen fare for. Han er nemlig bøsse, forklarer hun.

Sæddonor løj om sin IQ: Nu er han far til 36 børn
Sæddonor løj om sin IQ: Nu er han far til 36 børn

Ifølge Daily Mail har de to hentet oplysningerne om deres ophav via en database, der indeholder oplysninger om alle børn født via sæddonation siden den 1. august 1991.

I Danmark kan sæddonorer vælge, om de vil være anonyme eller ej. Vælger donoren ikke det, kan ‘deres’ børn få lov til at kontakte dem, når de fylder 18. I andre lande - herunder Storbritannien, Norge og Schweiz - er sæddonorer forpligtede til at være ikke-anonyme.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
S: Skilsmissepar skal tvinges til en...
bt.dk
Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
Hareide-kriger skadet før VM: Det,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx