Af - 30/09-16 21:34

Hund blev fodret med kokain og fik sine ører revet af med en tangHund blev fodret med kokain og fik sine ører revet af med en tang

Grusomt.

storybild

Britiske Christopher Griffiths er blevet kendt skyldig i at have fodret sin hund med kokain, og for efterfølgende at have brugt en saks og en tang til at forsøge at fjerne dens ører, skriver Metro.

Politiet mødte op i hans hjem, efter de havde fået meldinger om, at der skulle have fundet et overfald sted. Da de kom ind i hjemmet, var der anseelige mængder blod, der viste sig at stamme fra hunden.

DF: Katte skal registreres ligesom hunde
DF: Katte skal registreres ligesom hunde

Christopher Griffiths forklarede, at han var blevet overfaldet af kriminelle, fordi han ikke ville opbevare deres narko i sit hus, og i den forbindelse havde de taget en tang og forsøgt at hive ørene af hans hund, Victor.

Hunden blev hastet til et dyrehospital, hvor en urinprøve afslørede, at den havde kokain i blodet. Hunden havde været apatisk og sløv, og det mente dyrlægerne hang sammen med, at den havde fået kokainen lige inden, ørene blev forsøgt fjernet.

Dyrlæger: Derfor skal du IKKE købe en hund med flad snude
Dyrlæger: Derfor skal du IKKE købe en hund med flad snude

Og netop kokainen gjorde, at dommeren ikke troede på forklaringen om, at det skulle være udefrakommende, der stod bag det bestialske angreb på hunden.

- Det er åbenlyst, at det var en bevidst og planlagt handling, der havde taget tid at udføre, lød det fra dommeren Gwyn, Jones, ved domsafsigelsen.

- Det er klart, at du fuldstændig ignorerede Victors smerte, og at du havde planlagt det, fordi de bedøvede ham på forhånd.

Christopher Griffiths blev idømt seks måneders fængsel, og han må ikke eje husdyr de næste 10 år. Derudover skal han betale en bøde på 700 kroner,

LÆS OGSÅ: Test: Skal du have en hund eller en kæreste?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dyrere benzin på vej
bt.dk
Arriva efter Støjbergs...
bt.dk
Unge hærger børnehaver: 'Det gør både...
bt.dk
Alvorlig ulykke i forlystelse: Casper...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx