Af Joy Fryd Larsen - 19/08-17 11:56

Ny undersøgelse slår fast: Kvinder har mere lyst til sex end mændNy undersøgelse slår fast: Kvinder har mere lyst til sex end mænd

Vi vokser op i troen om, at mænd er nogle vilde sexbæster, der ikke kan få nok af livets 'kødelige fornøjelser'.

storybild

Men ifølge Voucher Codes Pro forholdet sig lige stik modsat, skriver Metro. Således vil hele 59 procent af de adspurgte kvinder have mere sex end deres respektive partnere.

I undersøgelsen, der blev lavet i forbindelse med et stigende salg af frækt undertøj og sexlegetøj, deltog 2.383 britere over 18 år, der alle havde det tilfælles, at de er i fast forhold.

Undersøgelsen viste, at hele 21 procent ofte har skænderier, der handler om, at der er for lidt action på lagenerne - og det lader til, at det især er en kamp som kvinderne tager. Således vil tre ud af fem kvinder gerne have sex langt oftere, end de har det nu.

37 procent af både både mændene og kvinderne i undersøgelsen synes, at der er for lidt 'eventyrlyst' i sengen, og 32 procent svarer, at det er fordi deres partnere er for dovne. 20 procent svarede, at det var fordi de ikke kunne lide de samme i sengen.

Tilbage til de 59 procent kvinder, der gerne vil have mere sex: De kommer til at vente længe. Kun 41 procent af mændene var nemlig enige i det.

Undersøgelsen er som nævnt britisk, så lad os få dit input:

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx